Petran uudessa Willa-keittiössä leikitellään elementeillä eri aikakausilta ja tyylisuunnista

Petra-keittiöiden uutuus, lämminhenkinen Willa-keittiö, yhdistelee rohkeasti klassikkoelementtejä eri aikakausilta ja tuo ne kodikkaan modernisti nykypäivään.

Willa-keittiössä voi tuntea perinteisen, huvilahenkisyyttä huokuvan kodikkaan tunnelman. Posliiniastiasto on nostettu lautastelineelle ihasteltavaksi ja rakkaimmat esineet tuotu rohkeasti esille avohyllyille. Seinälle kiinnitettyyn skandinaavisen pelkistettyyn tamminaulakkoon ripustetut keittiövälineet luovat runsaan ja lämminhenkisen vaikutelman. Saarekkeen avopäädyssä ruoanlaittovälineet ovat kätevästi käden ulottuvilla.  Willa- keittiössä kohtaavat klassinen runsaus ja pelkistetty moderni tyyli.

”Petran uudessa Willa-keittiössä leikitellään elementeillä eri aikakausilta ja eri tyylisuunnista”, kertoo Novartin tuotepäällikkö Eeva Kokkonen. ”Mukana on vaikutteita Englannista ja 1900-luvun alun Suomesta, jolloin meilläkin herrasväen kartanoissa asetettiin Pariisista tilattu posliiniastiasto kaikkien nähtäväksi. Kontrastia tuovat pelkistetyt skandinaaviset elementit, kuten tamminaulakko”, Kokkonen jatkaa.

Willa-keittiössä on tilaa elämälle. Toimintojen monipuolisuus ja saarekkeisuus tekevät Willa-keittiöstä käytännöllisen ja arjen erilaisiin tarpeisiin mukautuvan. Willa-keittiöön kuuluu useita yhteen sulautuvia tuotteita, joista jokainen voi rakentaa omiin tiloihinsa sopivan kokonaisuuden.

 

Petran Willa-keittiön elementit ovat saatavilla Keittiömaailma- ja Petra-myymälöissä ympäri Suomen 19.3. alkaen.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen