Kevään 2019 kolme kuuminta muotitrendiä

Pinkki nousukas, päivitetty klassikko ja kukkia, kukkia, kukkia! Muotiyritys Klingel esittelee nyt kolme keväistä trendiä herätelläkseen inspiraatiota valoisaan vuodenaikaan.

Cerise is the new pink

Herkän puuteriroosan syrjäyttää nyt raikuvanpinkki cerise. Se on röyhkeä tulokas vaaleanpunaisten sävyjen joukossa ja ottaa alkavalla muotikaudella anteeksipyytelemättä paikkansa parrasvaloissa. Yhdistä tämä railakas väri kauden denimivaatteisiin sekä tummansiniseen tai puhtaanvalkoiseen. Tai jos koet värin liian räikeäksi ja erottuvaksi sellaisenaan, piristä keväistä asukokonaisuutta cerisenpinkeillä asusteilla, kuten kaulakorulla tai laukulla. Mikään ei myöskään estä kokeilemasta kenkiä, joissa on cerisenpinkki ulkopohja.

Laivastotyyliä pienellä twistillä

Laivastonsinisen, punaisen ja valkoisen yhdistelmä ei oikeastaan koskaan jää pois muodista. Harva väritrio on yhtä kesäinen ja tuo mieleen auringon lämmittämät rantakalliot ja suolaisen merentuoksun. Keväällä merihenkinen tyyli on päivitetty kuitenkin ihan uuteen sporttiseen raikkauteen. Klassiset seiloriraidat yllättävät odottamattomissa paikoissa, kuten kenkien korokepohjissa, ja vaatteita piristävät trendikkäät yksityiskohdat, kuten rusetit ja suloiset kirjailut. Hitunen hohtoa ja kimallusta on myös löytänyt tiensä seilorilookiin kimalleströsselin muodossa punaisissa, sinisissä ja hopeanvärisissä tennareissa.

Ei kevättä ilman kukkia!

Kukkaloisto lienee huipussaan, sillä emme ole koskaan nähneet yhtä paljon kukkia, kimppuja ja lehtiä kuin alkavalla kaudella. Kernaasti vielä tummansinistä taustaa vasten, jolloin kirkkaanväriset printit pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Kauden avainvaate on ohut, läpikuultavasta verkosta valmistettu ja kukkaköynnöksillä kirjailtu takki. Kengissä nähdään erilaisia kukka-applikointeja ja nyörityksinä komeilevat paksut, kukalliset tekstiilinauhat.

Klingeliltä löydät tuttuun tapaan kattavan kokovalikoiman muotia ja kenkiä. Useimmat naistenvaatteet ovat saatavissa kokoihin 48 tai 52 asti ja osa jopa kokoon 62 asti. Lisäksi monista housuista löytyvät myös lyhyet koot.

_________________________________________________________________________________

Mallisto on myynnissä joulukuun loppupuolella osoitteessa http://www.klingel.fi sekä kuvastoissa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen