Valo luo tunnelman

Valo on olennainen osa pohjoismaista elämää aina talven pimeydestä keskikesän yöttömiin öihin. Luomme koteihimme tunnelmaa valolla: huurteisesta ikkunasta heijastuva kynttilänliekki tai valaisimen pehmeä loiste toivottavat tervetulleeksi ja tuovat iloa. Valo inspiroi ja saa meidät tuntemaan olomme kotoisaksi. Iittalan tunnelmavalaistuksen tuotteet ovat ihastuttava kokoelma värejä ja muotoja. Syksyllä 2018 kokoelma täydentyy uusilla osilla ja väreillä.

Uusi pienempi Leimu

Vuonna 2013 esitelty, Magnus Pettersenin suunnittelema ja modernin arkkitehtuurin inspiroima Leimu-valaisin yhdistää vahvan betonijalan herkkään lasiin. Nyt sarjaan tuodaan pienempi, kokolasinen versio. Iittalan lasitehtaalla Iittalassa suupuhalletut valaisimet tuovat lämmintä tunnelmaa kotiin ja sopivat kompaktin kokonsa ansiosta vaikkapa yöpöydälle tai ikkunalaudalle.

Uusi pienempi Leimu-valaisin on saatavana harmaana, sammalenvihreänä ja kuparinvärisenä. Suupuhalletulle lasille ominainen lasimassan paksuuden vaihtelu esineen eri osissa saa massan värisävyn elämään ja antaa esineille uniikin ilmeen.

Nappulan uudet muodot

Nappula-kynttilänjalka syntyi, kun muotoilija Matti Klenell rakastui epätavallisen muotoiseen pöytään vieraillessaan Nuutajärven lasimuseossa. Nappulan tukevassa ja sympaattisessa muodossa on nähtävissä suunnittelijan rakkaus niin vintageen kuin moderneihin muotoihin, pohjoismaisella tunnelmalla höystettynä.
Nappula-sarja täydentyy syksyllä 2018 uusilla muodoilla, väreillä ja materiaalilla. Pöytäkynttilöille suunniteltu lasinen kynttilänjalka valmistetaan Iittalan lasitehtaalla. Pöytäkynttilänjalka on saatavilla sammalenvihreänä. Pehmeälinjainen 107 mm korkea pöytäkynttilänjalka tuo lämpöä syksyn pimeneviin iltoihin.

Myös metallisten, jauhemaalattujen yhdelle kynttilälle suunniteltujen Nappuloiden kokoelma kasvaa Iittalan vuoden 2018 väreillä vedensinisellä ja sammalenvihreällä. Yhdistämällä uusia värejä aikaisempiin Nappula-väreihin voi luoda jännittäviä asetelmia, ja ne piristävät sisustusta myös yksittäisinä esineinä.

Uusi nelijalkainen Nappula-kynttelikkö puolestaan toimii katseenvangitsijana ja vaikkapa juhlakattauksen keskipisteenä. Kynttelikkö on saatavilla valkoisena ja tummanharmaana.

Valo näyttää suunnan

Muotoilija Ilkka Suppanen – innokas purjehtija itsekin – sai innoitusta Kaasa-kynttilälyhdyn suunnitteluun majakoiden ja loistojen valoista, jotka ohjaavat purjehtijoita Suomen rannikon vaikeakulkuisissa vesissä.

Kynttilälyhty huokuu samaa lempeää lämpöä ja turvallisuudentunnetta kuin majakat merellä.
Kaasa-kynttilälyhtyjen sarja täydentyy syksyllä kirkkaan, Iittalan lasitehtaalla suupuhalletun lasin ja tyylikkään ruusukultaisen metallipohjan yhdistävällä uutuudella. Vähäeleinen ja elegantti kynttilälyhty sopii kaikenlaisiin sisustuksiin.

Pohjoisen tunnelmaa Valkealla

Muotoilija Harri Koskinen on tunnettu monipuolisista ja innovatiivisista tuotteistaan. Koskisen Iittalalle suunnitteleman uuden Valkea-kynttilälyhdyn puhdas ja virtaviivainen muotoilu vie ajatukset Pohjois-Suomeen. Pohjoisessa syksyn ja talven pimeys otetaan vastaan lempeästi: kodit täyttyvät kynttilöistä ja kauniista valonlähteistä, mikä luo kutsuvan ilmapiirin.

Valkea tuo uniikin pohjoisen tunnelman jokaiseen kotiin ja on täydellinen lisä Iittalan tunnelmavalojen kokoelmaan. Valkea on saatavana kuudessa kauniissa värissä ja on loistava lahjaidea ja keräilykohde.

Uutuuksien tuote- ja suositushintatiedot:

Leimu 240×165 mm, kupari, 349 €
Leimu 240×165 mm, harmaa, 349 €
Leimu 240×165 mm, sammalenvihreä, 349 €

Nappula pöytäkynttilänjalka 107 mm, sammalenvihreä, 69 €
Nappula-kynttelikkö 251×263 mm, valkoinen, 139 €
Nappula-kynttelikkö 251×263 mm, tummanharmaa, 139 €
Nappula-kynttilänjalka 107 mm, vedensininen, 30,90 €
Nappula-kynttilänjalka 107 mm, sammalenvihreä, 30,90 €
Nappula-kynttilänjalka 183 mm, vedensininen, 35,90 €
Nappula-kynttilänjalka 183 mm, sammalenvihreä, 35,90 €

Kaasa 141×115 mm, kirkas-ruusukulta, 89 €

Valkea-tuikku 60 mm, kirkas, harmaa, sade, hiekka, turkoosi ja merensininen, 19,90 € / kpl


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen