Klingelin syysmallisto huokuu sporttista eleganssia

Syysmuoti on saanut vaikutteita urheilumaailmasta, mikä näkyy collegepukua muistuttavissa ylä- ja alaosan yhdistelmissä sekä pehmeissä materiaaleissa. Klingelin malliston mukavat joggersit, hupparit ja collegepaidat saavat uutta ilmettä ja ripauksen glamouria sametista, helmistä ja hohtavista applikoinneista.

 

Syysmuoti 2018 rikkoo totuttuja käsityksiä sporttisesta pukeutumisesta. Vaatteiden yksityiskohdat henkivät sporttisuutta, mutta niissä on hohdokasta tvistiä, kuten strassikiviraitoja, koristekivin somistettuja vetoketjuja ja metallinhohtoisia resoreita.

– Myös yhteensopivista ylä- ja alaosista koostuvat setit ovat näyttävästi esillä, ja niiden materiaaleina on esimerkiksi sametti ja neule. Ne ovat ikään kuin päivitettyjä, tyylikkäämpiä versioita collegepuvusta, sanoo Janna Roosch, Klingelin Pohjoismaiden PR-vastaava.

Juhlava tai rento tyyli

Yhteensopivan ylä- ja alaosan yhdistelmään saa helposti joko juhlavan tai rennon ilmeen sen mukaan, millaisiin kenkiin ja asusteisiin sen yhdistää. Tennarit korostavat sporttisuutta, avokkaat puolestaan asun hohdokasta puolta ja tekevät kokonaisuudesta jopa juhlakelpoisen.

Se, joka ei välitä kokopuvusta, valitsee avainvaatteekseen sporttiset ja joustovyötäröiset housut, joiden sivusaumoja somistavat vartalolle edulliset raidat. Housut ovat kuin luodut klassisen, valkoisen paitapuseron kaveriksi, jolloin syntyy rennon elegantti asukokonaisuus.

– Tyylikäs ja mukava pukeutuminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Leikkisä sporttitrendi sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Jo yhdellä sporttihenkisellä vaatekappaleella pärjää pitkälle, sanoo Janna Roosch.

Kuten Klingelillä yleensäkin, vaatteiden kokoskaala on laaja, ja niiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota istuvuuteen. Esimerkiksi monia joustovyötäröisiä housuja on saatavissa lyhyissä ko´oissa, jotka on mitoitettu alle 165-senttisille.

Pöyheä tekoturkis ja ruutukuosi

Kauden toinen suosikki on tekoturkis, jota näkyy sekä takkien päämateriaalina että somisteena kauluksissa, hupuissa, laukuissa ja kengissä. Kuviomaailmaa puolestaan hallitsevat näyttävät, suurikokoiset kukat sekä ruudut.

Värimaailmassa pitävät edelleen pintansa puuteriroosa ja muut punaisen sävyt, ja kesän trendiväri laventeli syvenee syksyn tullen liilaan, luumua muistuttavaan sävyyn. Uusia tulokkaita ovat intensiivinen magenta ja koboltinsininen, jotka vievät ajatukset pelikenttien ja kilparatojen vaatetukseen.

Syyskausi alkakoon: Paikoillenne, valmiit, hep!

___________________________________________________________________

Mallisto on myynnissä osoitteessa www.klingel.fi ja kuvastoissa kesäkuun lopulta lähtien.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen