NHL-jääkiekkoilijan perustama vaatebrändi laajentaa ulkomaille

Stanley Cup -finalisti Ville Leinon taiteesta alkunsa saanut suomalainen kasvuyritys Billebeino lähtee valloittamaan Euroopan markkinoita. Vaatebrändi on mukana Berliinin SEEK-messuilla 14.1.–16.1.2020.

Suomalainen Billebeino laajentaa kevään aikana toimintaansa myös kotimaansa rajojen ulkopuolelle. Tiililogostaan tunnettu vaatebrändi on monen kansainvälisesti tunnetun urheilijan luottomerkki, ja yritys on jo saavuttanut mittavan asiakaskunnan myös Suomen markkinoilla.

Brändin takana on entinen NHL-pelaaja ja Stanley Cup -finalisti Ville Leino, joka perusti yrityksen yhdessä ystävänsä Juhani Putkosen kanssa vuonna 2014.

Tänä keväänä Billebeino jatkaa maailmanvalloitustaan Euroopassa. Brändi on ensimmäistä kertaa vahvasti esillä messuilla niin Saksassa kuin Tanskassakin. Berliinissä Billebeino nähdään jo tammikuussa SEEK-messuilla.

”Olemme päässeet tähän mennessä tekemään mahtavia juttuja kotimaassa, kuten yhteistyömallistot New Balancen sekä Umbron kanssa. Toivottavasti messujen kautta löydetään sopivia jälleenmyyjiä ja edustajia tuomaan Billebeino myös Euroopan markkinoille”, Leino innostuu ja kutsuu kaikki tutustumaan brändiin messuilla.

Ammattiurheilijasta vaatebisnekseen

Billebeino on urheilun ja taiteen innoittama suomalainen vaatebrändi, jonka tarina alkoi, kun Leino kiinnostui jääkiekkouransa aikana maalaamisesta. Hän signeerasi kaikki työnsä kuviolla, josta tuli myöhemmin vaatebrändin tiililogo.

Brändi on kasvanut hurjasti perustamisensa jälkeen, ja yrityksen omintakeinen markkinointistrategia on ollut yksi menestyksen salaisuuksista. Markkinoinnissa on hyödynnetty vahvasti niin sosiaalisen median kanavia kuin Leinon kontakteja tunnettuihin urheilijoihin.

Billebeinon tuotteita on nähty esimerkiksi Kimi RäikkösenP.K. Subbanin ja Teemu Selänteen yllä. Premium-tason tuotevalikoima koostuu unisex-vaatteista ja -asusteista, jotka on tarkoitettu kaikille iästä tai sukupuolesta riippumatta.

”Klassikkomallistomme valmistetaan täysin kierrätetyistä materiaaleista, joihin ei tuhlata lainkaan vettä”, Leino kertoo.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen