Stockmann tuo kesämuotiin paljon uutuuksia

Stockmannin kesälomakauteen saapuu muotiuutuuksia ja uusia brändejä niin naisille, miehille kuin lapsille. Tavaratalojen kesäistä tunnelmaa piristävät entisestään myös kiinnostavat lasten pop up -myymälät ja heinäkuun uutuusmallistot. Myös Helsingin-tavaratalon uudistus etenee suunnitelmien mukaan.  

Stockmannin muodin valikoima on täydentynyt lukuisilla brändeillä kuluneen kevään ja alkukesän aikana, ja lisää uutuuksia tulee saataville koko kesän ajan. Samaan aikaan myös Helsingin-tavaratalon uudistukset etenevät, ja tällä hetkellä uutta ilmettä rakennetaan naisten muodin osastolla.  

Naisten muodin uutuusbrändejä ovat muun muassa designer-brändi Zimmermann sekä trendikkäät tanskalaismerkit Second Female ja Modström. Miesten valikoima täydentyy heinäkuun aikana esimerkiksi Paul Smithin, DSquared2:n ja Armani Exchangen muodilla. Lasten suosikkibrändit Gugguu, Kaiko ja Mini Rodini lanseeraavat odotetut uutuusmallistonsa heinäkuun viimeisellä viikolla, ja uudet mallistot tulevat saataville valittuihin tavarataloihin ja stockmann.comiin. 

Stockmann-tavarataloihin muuttaa kesän ajaksi uusia pop up -myymälöitä. Kaikissa Suomen-tavarataloissa ihastuttavat jo nyt tanskalaisen Lil’ Atelierin pop upit, joista saa laadukkaita ja suloisilla yksityiskohdilla varustettuja vaatteita perheen pienimmille. Myös purjehdusmuotia on nyt saatavilla lapsille, sillä ruotsalaisen Sail Racing -brändin sporttinen vapaa-ajan mallisto saapuu Stockmannille pop upien muodossa heinäkuun puolivälistä lähtien. Sail racingin pop upit avautuvat Stockmann-tavarataloihin Helsingissä, Tapiolassa, Jumbossa, Turussa ja Tampereella.   

”Brändivalikoimassamme tapahtuu nyt paljon. Olemme tuoneet lukuisia uusia brändejä sekä tavarataloihimme että stockmann.comiin, ja uudistaminen jatkuu. On ilo inspiroida asiakkaitamme laajalla merkkivalikoimalla laadukkaita tuotteita sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä laatubrändeiltä”, Stockmannin myyntijohtaja Niko Pesonen sanoo.  

Helsingin-tavaratalon naisten muodin alueen uusi ilme etenee vauhdilla. Muun muassa juuri valmistuneelta laajalta denim-alueelta löytyvät farkkufanien kaikki suosikkimerkit ja -mallit entistä laajemmassa kokovalikoimassa. Seuraavaksi uudistuksia tehdään kauneuden maailmassa, ja uutta on odotettavissa jo alkusyksystä.  


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen