Unelmahiukset Miss Suomi 2018 Kilpailijoille

Kempeleläinen hiustuotteisiin erikoistunut yritys DreamHair® jatkaa yhteistyötä Miss Suomi tapahtuman kanssa. DreamHair® toimittaa Miss Suomi Finalisteille hiustuotteita itse finaaliin sekä missikiertueelle. Miss Suomi Finalistit ovat tehneet kolmen viikon mittaisen missikiertueen ympäri suomea jossa he esittelivät yhteistyökumppaneiden tuotteita. Kiertue huipentuu tänään lauantaina tapahtuvaan Finaaliin jossa valitaan uusi Miss Suomi. Finaalia voi seurata Viafree kanavalla tänä vuonna myös netin kautta. Finaali järjestetään 29.9. klo. 20:00 alkaen Billnäsin Ruukissa.

DreamHair® oli mukana myös vuonna 2016 ja 2017 Miss Suomi kilpailussa. Vuonna 2018 DreamHair julkaisi uuden  Premium Slaavipidennys malliston, jonka hius on hyvin lähellä suomalaista hiuslaatua. Slaavihiusmallisto on saavuttanut suuren suosion ja on myynnissä sekä kampaajille että kuluttajille.

DreamHair® on Suomalainen hiustuotteisiin erikoistunut yritys jonka kotipaikka on Kempele. Olemme toimineet vuodesta 2007 asti ja työllistämme tällä hetkellä 8 henkilöä. DreamHairilla on oma myymälä Helsingissä ja Kempeleessä. DreamHair® on toimittanut jo yli 160000 verkkokaupan tilausta Suomeen ja ulkomaille vuodesta 2007 lähtien.

Miss Suomi -kilpailu on vuosittain yksi katsotuimmista televisio-ohjelmista. Miss Suomi kilpailu on Suomen arvostetuin kauneuskilpailu joka on järjestetty Suomessa vuodesta 1931 lähtien sotavuosia lukuunottamatta.

www.dreamhair.com

www.misssuomi.fi


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen