Jenni Vartiainen suunnitteli hopeakorumalliston yhteistyössä Aarikan kanssa

Puisista koru- ja kotituotteistaan tunnettu designyritys Aarikka Oy on tänään julkaissut hopeakorumalliston, jota on ollut suunnittelemassa Jenni Vartiainen, osana Aarikan designtiimiä.

Aarikan ja Jenni Vartiaisen yhteistyö käynnistyi jo vuoden 2018 lopussa. Tänään julkaistu Sano se ääneen -hopeakorumallisto koostuu viidestä erilaisesta ääniraidan muotoon valmistetusta, uniikista korusta. Koruihin valikoitui merkityksellisiä sanoja ja lauseita: Muruseni, Olet tärkeä, Tahdon, Made in heaven ja Rakastan sinua. Korumallistoon kuuluu kaula-, ranne- ja korvakorut. Nyt julkaistu mallisto on vasta alkua laajemmalle yhteistyölle. Kuluvan vuoden aikana valmistuu vielä kolme uutta Aarikka x Jenni Vartiainen -hopeakorumallistoa.

– Olen haaveillut vuosia korujen tekemisestä. Aarikka oli täydellinen taho haaveeni toteuttamiseen, sillä heillä on ollut 60- ja 70-luvuilla pitkät perinteet hopeakorujen suunnittelusta. Mietin kuinka voisin tuoda omaa työtäni muusikkona mukaan, ja siitä lähti ajatus ääniraidan painamisesta koruun. Sano se ääneen -mallistossa on painettuna minun ääniraitani, jossa sanon viisi tärkeää sanaa tai lausetta. Idea syntyi luonnollisesti siitä, että ääni on minulle tärkein työkalu jokapäiväisessä elämässä. Mielestäni ”Sano se ääneen” on myös tärkeä muistutus: Pitää muistaa sanoa ääneen asiat, jotka ovat meille tärkeitä ja samaan aikaan uskaltaa myös käyttää omaa ääntään, Jenni Vartiainen kertoo.

Aarikka x Jenni Vartiainen -yhteistyömallistojen myötä hopea palaa entistäkin vahvempana osaksi Aarikan koruvalikoimaa.

– Sano se ääneen -korumallisto ja sen viesti sopivat sekä ajan henkeen että arvomaailmaamme erinomaisesti. Yhteistyömallisto Jennin kanssa ja hopeakorut ylipäätään ovat ensimmäiset askeleemme kohti Aarikka 2.0 konseptia ja laatimaamme kasvustrategiaa. Uuden Aarikan myötä emme kuitenkaan unohda Aarikan arvokasta DNA:ta, kuten värejä ja pyöreää muotokieltä. Puukorut tulevat edelleenkin olemaan iso osa portfoliotamme, sanoo Aarikan toimitusjohtaja Riia Sandström.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen