JYSKin kevään trendit huokuvat skandinaavista harmoniaa

Pehmeät materiaalit saavat rinnalleen auringopaahtamaa eksotiikkaa

JYSKin kevään kolme trendiä ovat täynnä harmonisia väriyhdistelmiä, jotka ovat saaneet innoituksensa skandinaavisesta luonnosta. Taivaan sävyt yhdistyvät luonnollisen raikkaaseen vihreään. Mielenkiintoa ja kaukomaiden eksotiikkaa skandinaavisen kodin väripalettiin tuo poltetun keltaisen ja oranssin sävyt. Monipuolisten uutuusmallistojen kolme keskeistä teemaa tunnetaan nimillä: Nordic Light, Harmony ja Sunbaked.

Nordic Light – koti täynnä rauhallisia sävyjä ja luonnon elementtejä

Eteerinen ja rauhoittava Nordic Light -trendi yhdistää käsintehtyjä yksityiskohtia kiiltäviin ja pehmeisiin pintoihin. Värikartta huokuu rauhoittavia sinisen sävyjä, joita yhdistellään rohkeasti vihreän sävyihin saaden aikaan modernia kontrastia. Kirkkaan sinisen kesätaivaan heijastuma meren pinnasta sekoittuu horisontin tummeneviin sävyihin tuoden skandinaavisen rauhoittavan tuulahduksen kevätkotiin. Materiaalivalinnoissa korostuvat vaalea puu, bambu, lehtikuviot ja värjätty lasi.

Lue lisää Nordic Light -trendistä täältä.

Harmony – levollista inspiraatiota

Keveä ja levollinen Harmony pyrkii perusasioiden äärelle – tässä trendissä sisustukseen tuodaan helppoutta ja mukavuutta hyödyntäen luonnollisia ja pehmeitä materiaaleja kuten pellavaa, puuvillaa ja froteeta. Luonnonmateriaaleja kuten bambua ja meriheinää yhdistellään kiveen, betoniin, metalliin, keramiikkaan ja puuhun. Väripaletin mukavat ja lämpöiset sävyt, luovat kutsuvan ja rauhallisen tunnelman, jossa yhdistyy harkittu laadukkuus. 

Harmony-trendistä lisätietoa JYSKin blogista.

Sunbaked – auringonpaahtamaa pohjoisen eksotiikkaa

Eksoottisten aavikoiden inspiroima Sunbaked toivottaa lämpimän kesäauringon tervetulleeksi ripauksella naisellisuutta. Trendille on keskeistä poltetun keltaiset, oranssit ja ruskeat sävyt, joita yhdistellään leikitellen herkkään pinkkiin ja rauhoittavaan violettiin. Trendin materiaaleina valloittaa bambu ja meriheinä, joita yhdistellään kauniisiin yksityiskohtiin kuten näyttäviin kirjailuihin, hapsuihin ja käsintehtyyn keramiikkaan. Värjätty lasi ja kuvioitu metalli kuuluvat trendin keskeisiin piirteisiin. 

Lue lisää Sunbaked-trendistä tutustumalla tähän.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen