PyeongChang Olympialaiset – Top 6 miesten hiustyylit

GROOMin vinkit kuinka näytät huippu-urheilijalta

Järkättiin partureiden kesken pieni äänestys olympiaurheilijoiden parhaista hiustyyleistä.. (ulkonäöstä) ja tässä 6 eniten ääniä saaneet urheilijat:

Milan Gulas Jääkiekko/Tsekki

Milanin tyyliin sopivat tuotteet:
Pomp&Co The Wash Shampoo hiuksille ja parralle
Pomp&Co. Hair Cream hiusvaha
Pomp&Co. Supreme Beard Balm

Tyylivinkki:
Pomp&Co. Supreme Balmia voit käyttää myös jätettävänä hoitoaineena hiuksille ja kosteusvoiteena iholle. Poistaa hiuksista sähköisyyttä ja helpottaa hallittavuutta. Kosteusvoiteena imeytyy nopeasti ja jättää iholle mukavan mattaisen tunteen. Sitten ei muuta kuin erkkaa lapaan ja kaukaloon 😉

Gus Kenworthy Freestylehiihto/Yhdysvallat

Gusin tyyliin sopivat tuotteet:
Redken Mint Clean shampoo
Redken Rough Clay mattavaha

Tyylivinkki:
Jättämällä hoitoaineen väliin Redken Mint Clean shampoo jättää hiukset ilmaviksi, jolloin  ne on helppo muotoilla Redken Rough Clay matta vahalla. Levittämällä vaha tyvestä latvaan asti, hiukset pysyvät haluamassasi tyylissä koko päivän.

Shaun White Lumilautailu/Yhdysvallat

Shaunin tyyliin sopivat tuotteet:
Redken Extreme shampoo
Pusher Temporary Bottle suolasuihke
Pusher O.D. Wax hiusvaha
Pusher 20X-CAN hiuslakka

Tyylivinkki:
Mikäli hiuksesi ovat liukkaan lasimaiset saat Pusher Temporary Bottle -suolasuihkeella niihin rakennetta mikä helpottaa hiustesi muotoilua. Muutama suihkaisu pyyhekuiviin hiuksiin, anna kuivua tai föönaa hiukset kuiviksi. Päälle voit laittaa haluamasi vahan ja viimeistellä halutessasi lopputuloksen hiuslakalla.

Tyylivinkki:
Luonnonkiharalle hiukselle on aina hyvä käyttää myös hoitoainetta. Se helpottaa hiusten hallittavuutta, eikä tee hiuksista “karvaisen” näköisiä. Reuzel Fiber Gelin voit levittää pyyhekuiviin hiuksiin, muotoilla ja jatkaa päivääsi. Nopea ja helppo muotoilutuote!

Marcel Hirscher Alppihiihto/Itävalta

Marcelin tyyliin sopivat tuotteet:
Redken Go Clean shampoo
Prospectors Coal Mine Pomade
Prospectors Barbershop partaöljy

Tyylivinkki:
Käytettäessä voimakkaita vahoja on hyvä käyttää hyvin peseviä shampoita. Näin pidät hiuspohjan ja hiukset puhtaina ja vältyt hilseeltä ja muilta ongelmilta. Redken Go Clean shampoo pesee hyvin, mutta käy erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Partaöljyn käytössä on hyvä muistaa, että laatu korvaa määrän. Eli laita ensin ihan muutama tippa käsiin, levitä se partaan ja ihoon sen alle ja lisää tarvittaessa. Näin vältät, ettei partasi kiillä kuin papin kul..takello.

Kjeld Nuis Pikaluistelu/Alankomaat

Kjeldin tyyliin sopivat tuotteet:
The Bluebeards Revenge Shampoo
State Syndicate Wax mattavaha

Tyylivinkki:
Sitten kun haluat mennä sieltä mistä aita on matalin, on lyhyt ja hyvin leikattu hiustyyli avainasemassa. Kotiin hyvä pesevä päivittäiseen käyttöön sopiva shampoo on esim. Bluebeardsin shampoo ja muotoiluun iso tuubi State Syndicate mattavahaa, joka on napakka tueltaan, helppo käyttää ja kestää pitkäää-ääään.

Jos haluat vaihtaa nykyistä tyyliäsi, suosittelemme aina varaamaan ajan 45min GroCut Specialiin missä on enemmän aikaa suunnitella uutta tyyliäsi ja samalla parturisi ehtii kertomaan tuotteista jotka sopii uuteen tyyliisi.

Autamme sinua mielellämme mikäli sinulla on kysymyksiä omaan tyyliin, tuotteisiin tai palveluihimme liittyen.

Kuvalähde: Google

Ajanvaraus & liikkeet


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen