Luin Livingin Sanctuary -vuodevaatemallisto on ylellinen ja elegantti uutuus kodintekstiilien markkinoille

Kotimainen Luin Living lanseerasi uusitun brändinsä myötä markkinoille korkealaatuisen Sanctuary-vuodevaatemalliston, jossa yhdistyvät elegantti ajaton design sekä ylellinen ja kestävä materiaali. Sanctuary mallistosta löytyy Luin Livingille ominaisena piirteenä vuodevaatekoot koko perheelle.

Laatua ja osaamista Italiasta

Sanctuaryn lähtökohtana oli suunnitella viiden tähden vuodevaatemallisto. Luin Living (entinen Luin Spa) on kiertänyt kuluneiden vuosien aikana lukuisia kansainvälisiä tekstiili- ja kodinmessuja ja oppinut tuntemaan tekstiilivalmistajien laatua. Sanctuary-vuodevaatemallisto valmistetaan italialaisessa perheyrityksessä perkaalitekniikalla erittäin hienoista ja ohuista puuvillakuiduista.

-Maailmalla ja Euroopassakin on lukuisia maita, jotka valmistavat korkealaatuisia kodintekstiilejä, mutta Italialla on erityisesti vuodevaatteiden valmistamisessa erittäin korkea arvostus pitkän linjan ammattitaidosta ja hienoimpien kankaiden kutomisesta. Sanctuaryn kangas on erittäin tiheään kudottua, mikä tekee siitä samanaikaisesti silkkisen pehmeää ja kuitenkin ilmavaa ja rapsakkaa ihoa vasten, aivan kuten viiden tähden hotelleissa. Kankaalla on toki myös Oeko-Tex sertifikaatti, mikä takaa ettei sen valmistuksessa ole käytetty ihmisille tai luonnolle haitallisia ainesosia, kertoo Mari Luodes, toinen yrityksen perustajista ja suunnittelijoista.

 

Design, joka kestää aikaa ja katseita

Sanctuary-vuodevaatemallisto suunniteltiin samalta pohjalta kuin muutkin brändin tuotteet. Ylellinen tuntu yhdistettynä harmoniseen värimaailmaan sekä ripaukseen metallinhohtoa toimi myös Sanctuaryn suunnittelupohjana.

-Tuotteiden ja designin tulee kestää aikaa. Harva haluaa ostaa uusia vuodevaatteita joka sesongissa, joten on erittäin tärkeää, että sen kerran kun vuodevaatteisiin panostaa, ne kestävät aikaa niin käytössä kuin silmänilona. Meidän koko brändin ideologiaan kuuluu olennaisena osana se, että vaikka sisustusmaku muuttuu, meidän tuotteet toimivat hyvänä runkona sisustuksessa kuin sisustuksessa vuosi toisensa jälkeen, Luodes summaa.

 

Korkealaatuiset vuodevaatteet kuuluvat koko perheelle

-Samoin kuin kylpytekstiilien myös vuodevaatteiden kohdalla meitä on ihmetyttänyt, miksi lapsille on usein tarjolla heikompilaatuisia tuotteita kuin aikuisille. Filosofiamme mukaisesti halusimme lanseerata malliston koko perheelle. On ihanaa, että koko perhe saa nauttia samasta ylellisestä laadusta ja visuaalisesta ulkoasusta. Ennakkomarkkinointimme asiakkaiden, jälleenmyyjien ja Brand Ambassadoriemme parissa on saanut kivoja peukutuksia juuri siitä, että koko perhe nukkuu nyt samassa designissa. Onhan vauvasänky usein Suomessa vanhemman sängyn vieressä ja moni arvostaa lastenhuoneessakin moderneja skandinaavisen hillittyjä värisävyjä, kertoo Luodes.

 

Ripaus skandinaavista vuodevaatekulttuuria maailmalle

-On ollut mielenkiintoista tutustua eri maiden erilaisiin käytäntöihin vuodevaatteissa. Moni tietää, että jossain päin maailmaa ei tunneta tai käytetä pussilakanaa, mutta harva tietää, että esimerkiksi pussilakanoissa meillä Suomessa yleisesti käytettävät käytännölliset kädenaukot eivät ole lainkaan niin tunnettu yksityiskohta jo esimerkiksi naapurimaassa Ruotsissakaan. Toisaalta maailmalla ihmetellään sitä, miten usein suomalaiset pariskunnat nukkuvat omilla peitoilla. Mekin ajattelimme ensi vaiheessa lanseerata vain yksittäiset pussilakanat, mutta palaute kansainvälisiltä kumppaneilta oli välitön – kuka niitä käyttää, kaikki käyttävät tuplapussilakanoita, Luodes naurahtaa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen