Taidetta kaikille

(Kuva: Markko Koivuporras, StudioStreet)

 

Oma uusi koti, ei varaa sijoittaa taiteeseen, voisiko alkaa itse tuottaa laadukkaita taidejulisteita? Nyt tuo pohdinta on synnyttänyt Anouk Studion ja verkkokaupan, joka myy kotimaisten ja ulkomaisten nykytaiteilijoiden töitä laadukkaina julisteina.

Anouk Studion omistajat Mindi Pekola ja Heikki Korhonen ovat toisilleen tuttuja Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta, josta Mindi valmistuu graafiseksi suunnittelijaksi ja Heikki kulttuurituottajaksi. Heitä yhdistää rakkaus taiteeseen ja taiteen tukemiseen. Vaikka Anouk Studio on bisnes, yhtä olennaista on tukea taiteilijoita ja taiteen saattamista järkevään hintaan tavallisen sisustajan seinille.

Verkkokaupan kevätmalliston taiteilijoita ovat suomalaiset Meeri Koutaniemi ja Saija Starr sekä australialainen Aimee Moy, britti Charlotte Taylor ja chileläinen Ignacio Giovine Silva. Taiteilijoiden kuratointi on Mindin heiniä. Ja taiteiden ystävälle luontevaa ja mielenkiintoista.

Myös muut yhteistyökumppanit kuin taiteilijat on valittu tarkoin: premiumkehykset valmistetaan Seinäjoella Sari’s Artissa ylistarolaisesta männystä ja julisteet painetaan I-printissä 100-prosenttisesti kierrätetylle paperille.

Mindi ja Heikki suhtautuvat yritykseensä ja bisnekseensä avoimesti. Tulevaisuuden suunnitelmissa on saada mukaan tunnettuja taiteilijoita, saada yhteistyö sujumaan sisustusarkkitehtien kanssa sekä löytää yhteiset sävelet jälleenmyyjien kanssa. Muuten Anouk Studion suunnitelmat ovat avoinna.

Anouk on starttivaiheessa hoitanut liiketoimintansa Osuuskunta Raamin kautta. Osakeyhtiö on tarkoitus perustaa vuoden loppuun mennessä. Hyvää apua he ovat saaneet sekä Raamin Suoku Siréniltä että Inton Eeva Jussilalta.

– Eeva on yhtä aikaa todella innostava, mutta myös realistinen.

Vinkkimme aloittavalle yrittäjälle: Pidä pää pilvissä ja jalat maassa. Unelmoi avoimesti äläkä aseta mitään rajoja. Realismi tulee kyllä aikanaan vastaan.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen