Valmistajien ja talopakettien välinen vertailu

Talopaketeista on nykyään suuren kysynnän seurauksena myös paljon tarjontaa. Valmistajia on paljon ja heidän mallistoistaan löytyy lukuisia eri talomalleja. Usein on hieman epäselvää ja vaikeaa hahmottaa, mitä paketit ja niiden hinnat pitävät sisällään. Valmistajasta riippuen paketit voivat sisällöltään vaihdella paljon ja sen vuoksi pakettien välinen vertailu onkin haastavaa.

Talopaketteja on saatavilla monessa eri valmiusasteessa. Toiset haluavat täysin valmiin avaimet käteen -talopaketin, kun taas osa haluaa jättää myös oman kädenjälkensä taloon esimerkiksi tekemällä sisustustyöt (tapetointi, laatoitus jne.) itse. Valittu valmiusaste tietysti vaikuttaa talopaketin hintaan.

Rakennusprosessin aikataulu on myös mietittävä etukäteen. Aikataulut vaihtelevat parista päivästä kuukausiin sen mukaan rakennetaanko omakotitalo valmiista elementeistä vaiko alusta alkaen työmaalla. Aikatauluun vaikuttaa myös paljon se, oletko itse päättänyt tehdä osan rakennustöistä.

Talon rakentamisen kokonaiskustannusarvio on hyvä tehdä jo varhaisessa vaiheessa, koska talopaketin kustannukset yleensä määräytyvät henkilökohtaisen budjetin tai lainan suuruuden mukaan. Kannattaa muistaa, että vaikka valitsisit avaimet käteen talopaketin, ei se kuitenkaan sisällä kaikkea talon rakentamisen mukanaan tuomia kustannuksia.

Kun hintoja vertaillaan talopakettien välillä, on tärkeää verrata kahta samankaltaista taloa. Eri mallien välillä voi olla paljonkin hintaeroa johtuen yksityiskohdista ja talon muista ratkaisuista.

Koska talon rakentamisen kokonaiskustannuksia on vaikeaa hahmottaa, Teri-Talot on halunnut helpottaa talopakettien vertailua keskenään ja laatinut taulukon, jonka avulla se sujuu helpommin. Taulukon avulla näet, mitä kukin talopaketti sisältää ja talopakettien vertailu helpottuu huomattavasti!

Voit ladata taulukon ilmaiseksi omaan käyttöösi Teri-Talojen sivuilta.

http://www.teritalot.fi/talopaketin-hinta/


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen