Herkkä IKEA INBJUDEN-mallisto tuo juhlan talven keskelle

Maaliskuussa myyntiin tuleva INBJUDEN-mallisto sisältää kaikkea, mitä tarvitaan keväisiin juhlahetkiin. Herkkä, vaaleanpunaisen ja -vihreän sävyinen mallisto tarjoaa juhlapöydän kattaukseen ja koristeluun tarjoiluastioita, laseja, maljakoita, tekstiilejä sekä koristeita. Materiaaleissa nähdään kirkasta lasia, ruostumatonta terästä ja uusiutuvaa puuvillaa. Raikkaat, ajattomat kuosit ovat helposti yhdisteltävissä toisiinsa ja monipuolisuutensa ansiosta sopivat myös arkeen.

INBJUDEN-malliston lasitavara koostuu samppanjalasista, lautasista, karahvista, kakkutelineistä ja maljakoista. Kirkkaassa ja korkeassa samppanjalasissa on valkoisia pieniä pistekuvioita lasin ympärillä. Samaan kuviota nähdään kirkkaassa karahvissa sekä huurrelasisessa lautasessa. Huurteisia ruoka- ja leipälautasia on saatavilla myös koristeellisemmalla kuvioinnilla. Karkaistusta lasista valmistetut lautaset ovat mikroaaltouuninkestäviä. Mallisto sisältää myös kaksi lasista, jalallista kakkutelinettä, joihin saa näyttävästi esille leivonnaiset, pikkusuolaiset tai kakut lasikuvun alle.

Juhlapöydän kukat löytävät paikkansa sarjan valkoisesta, suupuhalletusta lasista valmistetusta maljakosta, joka on näyttävä katseenvangitsija jo sellaisenaan. Pisaran muotoinen maljakko on taidokasta käsityötä, ja sitä on saatavilla kahdessa eri koossa. Sarjan kynttilänjalkasettiin kuuluu kolme jalallista, eri korkuista lämpökynttiläpidikettä, jotka suodattavat pehmeää tunnelmavaloa.

Kirkas, ruostumaton teräs on kestävä ja ajaton valinta ja se sitoo kattauksen yhteen. Tätä materiaalia löytyy koristeellisista teelusikoista, kakkuhaarukoista ja kakkulapiosta. Samaisesta materiaalista valmistettu kerrosvati tarjoaa juhlaherkuille tilaa kahteen kerrokseen. Pyöreä tarjotin sekä viinijäähdytin viimeistelevät juhlajuomien esillepanon.

Juhlatilan koristelu on piste i:n päälle. Kestävät koristeet ovat hyödynnettävissä juhlasta ja vuodesta toiseen. INBJUDEN-mallisto tarjoaa tähän tarkoitukseen paperiset, moniväriset lippukoristeet sekä vaaleanpunaiset, kasaan taitettavat paperipallokoristeet. Pöytäkoristeeksi sopivat herkät kestokimput, aidonnäköiset tekokukat, tai köynnökset, joilla voi juhlapöydän lisäksi koristella esimerkiksi oven karmit tunnelman luomiseksi. Näiden tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty mm. PET-pulloista peräisin olevaa kierrätettyä polyesteria.

Puuvillaisella INBJUDEN-istuintyynyllä ja koristetyynyliinalla saa helposti raikasta päivitystä juhlasisustukseen. Kuvioitu pöytäliina ja lautasliinat toistavat samaa kuviointia ja ne ovat valmistettu uusiutuvasta ja kestävämmin tuotetusta pehmeästä puuvillasta.

INBJUDEN-mallisto tulee myyntiin IKEA-tavarataloihin ja verkkokauppaan maaliskuun alussa. Tutustu tuotekuviin tiedotteen liitteistä.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen