Lindex ja ruotsalainen kuvataiteilija Emilia Ilke loivat yhteistyömalliston

Lindex lanseeraa yhteistyömalliston leikkisistä sommitelmista ja omaleimaisista muodoista tunnetun ruotsalaistaiteilija Emilia Ilken kanssa. Emilia ja Lindex ovat yhdessä suunnitelleet kauniin yöasumalliston naisille, lapsille ja vauvoille.

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstämme Emilia Ilken kanssa. Emilialla on ainutlaatuinen tapa muuttaa arkipäiväiset esineet pehmeiksi muodoiksi, jotka kertovat omaa tarinaansa. Ne ovat kuin oman universuminsa pieniä huoneita, jotka kaikki ovat saaneet alkunsa Emilian mielikuvituksesta. Emilian vahvaan visioon ja pehmeään leikkisyyteen nojaava yhteistyömallistomme on kokonaisuutena kuin unelma”, kertoo Lindexin Head of Design Camilla Madsen.

Emilia Ilke on ruotsalainen kuvataiteilija, jolle ovat ominaista omaleimaiset muodot, pehmeät sävyt ja leikkisät sommitelmat. Hänen luomuksiaan voi ihastella sekä taidenäyttelyissä että sisustuksessa. Yhdessä Emilia ja Lindex ovat luoneet ainutlaatuisen ja pehmeän yöasumalliston, johon kuuluu pyjama, yöpaita, huopa ja ihana tikattu aamutakki, jota voi käyttää sekä kotioloissa että ulkona kävelyillä. Malliston tuotteita on saatavana naisille, lapsille ja vauvoille, minkä ansiosta äiti ja lapset voivat pukeutua yhteensopiviin asukokonaisuuksiin. Kaikki tuotteet on valmistettu pehmeästä ja GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

”Kun minua pyydettiin tekemään yhteistyötä Lindexin kanssa, olin imarreltu ja iloinen saadessani mahdollisuuden tuoda taidettani esiin aivan uudella tavalla. Olen saanut hurjasti tukea Lindexin tiimiltä koko tämän matkan ajan, ja on ollut kiinnostavaa miettiä kankaan sijaan taidetta ihmiskeholle. Tavoitteenani on ollut luoda luomupuuvillasta pehmeitä unisex-vaatteita, joihin haluaisin pukea myös omat lapseni. Lapseni ovat olleet mielessäni koko luomistyön ajan ja nyt kun mallisto on valmis, en malta odottaa, että pääsen pukemaan heidät illalla malliston pyjamiin! He tulevat todennäköisesti käyttämään tuotteita myös päivällä ja minutkin voi pian nähdä ulkoilemassa tikatussa aamutakissa, Emilia Ilke naurahtaa.

Mallisto on saatavilla osoitteessa lindex.com ja valikoiduissa myymälöissä 30. marraskuuta alkaen.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen