11.11. Single’s Day

11. Marraskuuta on Single’s Day, ja JYSK juhlii tapahtumaa 8.-11.11. Silloin voit hemmotella itseäsi hieman enemmän.

Itsesi hemmottelu voi tarkoittaa esimerkiksi päivää rentoutumiselle ja rauhoittumiselle. Luo kotiisi spa-tunnelmaa tuoksukynttilöillä ja tuoksuöljyillä kylpyhuoneessa, sekä pukeudu mukavaan vohvelikylpytakkiin. Uudista makuuhuoneesi pehmeillä pussilakanoilla, hienoilla koristetyynyillä tai korupuulla, johon ripustat suosikkikorusi. Kylpyhuoneessa olevan kylpymaton voit korvata uudella, vahvistavalla lausunnolla olevalla kylpymatolla. Se voi olla pieni muistutus kiireisen arjen keskelle huomioida ja hemmotella myös itseäsi.

Mikä on Singles’ Day?

Single’s Day on saanut alkunsa Kiinassa, jossa päivää vietettiin alun perin sinkkuna olemisen juhlana. Nykyään se on myös päivä, jolloin voit hemmotella itseäsi hyödyntämällä huipputarjouksia.

Vuoden suurimpiin shoppailupäiviin kuuluvat marraskuun lopun Black Friday, ja sitä seuraava Cyber Monday saattavat olla sinulle jo tuttuja. Black Friday aloittaa joulumyynnin ja Cyber Monday on verkkokauppashoppailun kulta-aikaa. Mutta Singles’ Day antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa edullisemman ostamisen jo aiemmin, sillä sitä vietetään 11.11.

Kaikki alkoi Kiinassa

Singles’ Day näki päivänvalon ensimmäistä kertaa Kiinassa 1990-luvulla. Nanjingin yliopistossa neljä opiskelijaa alkoi juhlistaa sinkku-statustaan vastauksena ystävänpäivälle, jonka aikana parit juhlivat rakkauttaan kaikkialla maailmassa. Singels’ Day:n aikana sinkut tapaavat omissa juhlissaan ja tapahtumissaan. Lisäksi päivästä on tullut maailman suurin shoppailupäivä – sekä verkkokaupoissa että kivijalkamyymälöissä. Aivan kuten pariskunnat ostavat toisilleen lahjoja ystävänpäivänä, Singles’ Day:n aikana voit ostaa itsellesi jotain ihanaa – usein hämmästyttävän alhaisella hinnalla. Tuona päivänä sinulla on lupa hemmotella itseäsi – olet sinkku tai et.

Singles’ Day JYSKissä

Voit hyödyntää huipputarjouksia myös JYSKissä Singles’ Day -kampanjamme aikana. Pysy siis kuulolla! Voit myös tilata uutiskirjeemme, jotta kuulet parhaista tarjouksistamme ensimmäisten joukossa.

Person shopping online

Lisää faktoja Singles’ Day:stä

Singles’ Day oli alun perin nuorten miesten juhla nimeltään ”Bachelors’ Day”, mutta siitä on kehittynyt juhlapäivä sekä naisille että miehille. Sitä vietetään vuosittain marraskuun 11. päivänä, sillä tämä päivämäärä muodostuu neljästä ykkösestä (11.11.) – kuvastaen neljää sinkkuopiskelijaa Nanjingin yliopistossa. Juhlapäivä on alkanut levitä ympäri maailmaa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen