Designmuseossa tapahtuu helmikuussa

Designmuseon helmikuussa on tarjolla ohjelmaa niin aikuisten kuin lasten makuun. Hiihtolomalaiset voivat nauttia iltapäivisin museon designpajoista. Lomalle startataan perhepäivän merkeissä heti lauantaina. Kuun lopussa kalifornialaista elämäntyyliä avaa media- ja tulevaisuustutkija Sam Inkinen yhdessä puhujavieraidensa kanssa kaikille vapaassa Designillassa. Kalevalanpäivää juhlitaan Designmuseossa yhdessä Kalevalaisten naisten liiton järjestämän seminaarin merkeissä.

Ystävänpäivä Designmuseossa
ke 13.2.
Ystävänpäivän kunniaksi Designmuseoon pääsee kaksi yhden pääsylipun hinnalla. Designmuseon Shopissa on kaikki tuotteet -20% ja museon kahvilassa Juuri Café & Bar voi nauttia kuohuviinilasilliset (2kpl) yhteensä 12€.

Designmuseon Perhepäivä
Lauantaina 17.2. klo 13-16
Vietä perhepäivä Designmuseossa koko perheen voimin, lastenlasten ja kummilasten kanssa. Perhepäivässä tervehtii vieraita Suomen ensimmänen 3D pohjainen InMoov humanoidirobotti. Ajankohtaisiin näyttelyihin voi tutustua lapsille tehdyillä opastetuilla kierroksilla. Designpajassa voi vuorostaan kurkistaa tulevaisuuteen yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Lisätietoja ohjelmasta.

Talviloman Designpajat
20.-23.2. klo 13-15
Designmuseossa pidetään hiihtolomaviikolla päivittäin designpajoja, joissa on toimintaa niin perheille, ystävyksille, kaikille muotoilusta kuin museoista kiinnostuneille. Alle 12-vuotiaat vanhemman seurassa. Pajoihin pääsee mukaan museon sisäänpääsymaksulla mutta alle 18-vuotiaat ovat ilmaisia. Museokortti käy myös. Lisätietoja pajoista.

NODUS TALK
To 22.2. klo 16-18
Nodus Design Talks on kuukausittainen tapahtumasarja, jota järjestää Aalto-yliopiston Nodus Design for Sustainability Research -ryhmä. Tilaisuus kokoaa yhteen tutkijat ja alan ihmiset keskustelemaan muotoilusta, innovaatioista ja kestävästä kehityksestä. Helmikuun Nodus Talkissa ovat vieraina tutkijatohtori Eeva Houtbeckers Aalto-yliopistosta, sekä Stadin Aikapankin, Oma Maa- ruokaosuuskunnan ja Commons.fi perustamisessa ja toiminnassa mukana oleva Ruby van der Wekken. Tilaisuus on englanniksi. Lisätietoja.

Creative Mornings -aamiaistapahtumat

Pe 23.2. klo 8:30-10:00
Creative Mornings on aamiaistapahtumien sarja sekä luova yhteisö, joka kokoontuu kerran kuukaudessa vaihtuvan teeman äärelle. Globaalia tapahtumaa järjestetään yli 180 kaupungissa ympäri maailmaa ja vaihtuvia teemoja käsitellään kussakin kaupungissa omalla tavallaan. Joka kuun viimeinen perjantaiaamu yhteisö kokoontuu Helsingin Designmuseossa, jossa puhujavieraat eri luovilta aloilta inspiroivat keskusteluun. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa aina tapahtumaviikon maanantaina. Tilaisuus on englanniksi. Lisätietoja ja ilmoittautumiset.

Designilta
”Löytöretkellä tulevaisuuksiin – Californian style”
Mikä on Kalifornian anti maailmalle? Mistä ammentavat Piilaakson luova pöhinä, teknologiaosaaminen ja startup-kulttuuri? Media- ja tulevaisuudentutkija Sam Inkinen kutsuu puhujavieraita Designmuseoon keskustelemaan näyttelystä ja anturoimaan huomista. Luvassa spontaania, laadukasta ja tulevaisuususkoista ”suomalais-kalifornialaista” jammailua. Illassa myös non-stop työpaja tulevaisuuden utopioista sekä ilmainen yleisöopastus näyttelyyn California – Designing freedom. Ohjelma tarkentuu täällä.

Kalevalan päivä Designmuseossa
ke 28.2. klo 15:45-17:45
Kalevalaisten Naisten liitto järjestää Designmuseossa tapahtuman, jossa teemana on kalevalainen koti. Aiheesta ovat puhumassa eri alojen asiantuntijat. Lapsille on tarjolla Helsingin helkojen pitämä työpaja Kalevalan hengessä. Tilaisuudessa julkistetaan myös ravintola Kestikartanon verkkonäyttely. Lisätietoja.

Designmuseo on suomalaisen muotoilun valtakunnallinen erikoismuseo. Designmuseo tutkii, kerää, tallentaa, dokumentoi ja esittää muotoilua Suomessa ja kansainvälisissä kiertonäyttelyissä.

Käyntiosoite:
Korkeavuorenkatu 23, 00130 Hki
www.designmuseum.fi

Aukioloajat:
Kesäkaudella 1.6.-31.8.
Ma-Su 11-18

Talvikaudella 1.9.-31.5.
Ti 11-20
Ke-su 11-18
Ma suljettu

Sisäänpääsymaksut:
Aikuiset 12€, eläkeläiset 10€, opiskelijat 6€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.
Museokortti: 68€/59€
Arkkitehtuurinmuseon ja Designmuseon yhteislippu 12€.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen