Golla tekee uutta kansainvälistä läpimurtoa – laukut myyntiin tunnettuihin eurooppalaisiin tavarataloihin

Gollan tuotteet tulevat myyntiin Euroopan tunnetuimmissa tavarataloissa Milanon La Rinascentessa, Pariisin Galeries Lafayettessa ja Espanjan El Corte Inglésissä. Uusi suuntautuminen moderniin työ- ja matkustuskantamiseen on tuottanut tulosta.

Gollan uudet laukut ovat päässeet ikonisen tavaratalon La Rinascenten ikkunaan Milanon keskustassa Duomoa vastapäätä. La Rinascentellä on aluksi yksinoikeus Italiassa Gollan laukkuihin ja uudet tuotteet lanseerataan heidän Milanon myymälässä. Kyseinen myymälä on laukkumaailman keskipiste.Gollalle tarjottiin myös mahdollisuutta asettaa tuotteensa näytille tavaratalon näyttävään 6-metriseen näyteikkunaan. Golla suunnitteli ja rakensi tämän ikkunan itse edustamaan modernia suomalaista muotoilua. Ikkunassa on samankaltaisuutta Helsingin Stockmannilla sijaitsevan Gollan lippulaivamyymälän sisustuksen kanssa.

Tämä ei ole jäänyt ainoaksi onnistumiseksi, vaan Golla pääsi nyt elokuussa aloittamaan laukkujen myynnin myös Ranskan suurimman tavarataloketjun Galeries Lafayetten lippulaivamyymälässä aivan Pariisin keskustassa. Tätä aloitusta on työstetty jo yli vuoden. Gollan uusi nahkalaukkumallisto, joka tulee myyntiin myöhemmin tänä vuonna, vakuutti tavaratalon edustajat.

Lisäksi Espanjan johtava tavarataloketju El Corte Inglés aloittaa Gollan laukkujen myynnin viidessä suurimassa myymälässään syyskuun alussa.

Golla on vuonna 1995 perustettu perheyritys, joka tuli nopeasti tunnetuksi kännykkä- ja kameralaukuillaan. Gollan tuotteita myytiin parhaillaan yli 120 maassa, ja vuonna 2011 yritykselle myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto. Gollan kantava voima onkin aina ollut yhdessä tekeminen ja luova ajattelu – uuden luominen. Nyt käsillä olevan muutoksen teemoina ovat olleet työkantamisen rentous ja käytännöllisyys. Työ ei enää ole sidottu toimistoihin vaan se kulkee mukana.

“Vuodesta 2014 alkaen Golla on tehnyt muutostyötä kohti isompia laukkuja ja reppuja, jotka ovat suunnattu moderniin työkantamiseen ja matkustamiseen. Prosessi, johon liittyi mm. siirtyminen pois elektroniikkakaupan maailmasta ja uuden jakelutien aukaiseminen, on vaatinut isoja ponnisteluja ja on nyt vihdoin tuottanut tulosta. Gollalle edellä mainitut sopimukset tunnettujen laukkumaailman kärkijakelijoiden kanssa ovat suuri saavutus. Suunta on siis vihdoin oikea ja uusi alku käsillä”, toimitusjohtaja Petri Kähkönen kertoo.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen