JYSK lanseeraa ensimmäisen inspiraatiokuvaston osana syksyn markkinointikampanjaa

JYSK esittelee syys-ja talvikauden 2018/19 kolme vahvaa sisustustrendiä syyskuun 27.päivä julkaistavan inspiraatiokuvaston myötä.

”Nämä valitut trendit osoittavat, että tuotteiden yhteisstailauksella voidaan luoda kokonainen huone. Haluamme osoittaa asiakkaille, että meillä on erilaisiin tyyleihin sopivia trendikkäitä tuotteita. Tämän vuoksi haluamme nostaa näiden trendien eroja esiin myös markkinoinnissamme”, kertoo Marc Nicholas Bech Fruergaard, JYSK Head of Brand.

Sisustustrendit esitellään asiakkaille syyskuun lopusta alkaen sisustusliitteessä, kampanjalehdissä, sosiaalisessa mediassa, kotisivulla JYSK.fi sekä TV-mainoksissa. Kampanjan kuvat on otettu Hotel Ferdinandissa Århusissa, jossa JYSK on sisustanut kolme hotellihuonetta käyttämällä ainoastaan JYSKin tuotteita.

SYYS- JA TALVIKAUDEN 2018/19 TRENDIT

THE THINKER

 • Yksinkertaisuuteen ja harmoniaan pyrkivä THE THINKER-trendi pohjautuu Skandinaavisen elämäntavan klassiseen minimalismiin. Pyrimme luomaan kotiin rauhallisia tiloja oleskelua varten.
 • Värit ovat sininen, harmaa ja musta ilman häiritseviä kontrasteja.  Ajattomien ja hienostuneiden sävyjen valloittamassa teemassa vanha ja moderni yhdistyvät ja luovat yhdessä harkitun kokonaisuuden.
 • Yhdistele sinisen eri sävyjä keskenään ja pyri harmoniaan ja yksinkertaisuuteen.

CREATIVE MIND

 • CREATIVE MIND-trendissä on kyse sisäisen luovan sielun päästämisestä vapaaksi. Leikkisä ja mutkaton trendi yhdistää naisellisia kuvioita etnisiin yksityiskohtiin.
 • Pehmeää yleisilmettä täydennetään väriasteikon vaaleilla sävyillä, joihin esimerkiksi currynkeltaiset sävyt luovat kiinnostavuutta.
 • Luo erottuva tyyli käyttämällä kontrasteja. Voit tehdä tämän sekoittamalla eri värejä, materiaaleja ja tyylejä. Uskalla olla luova.

HUMAN NATURE

 • HUMAN NATURE-trendissä irrottaudumme netistä ja vetäydymme kiireen maailmasta luonnon rauhaan. Huomiomme on hyvinvoinnissa. Trendi juhlistaa sekä luonnon kauneutta että sen omalaatuisuutta.
 • Väripaletti on saanut inspiraationsa taivaanrannasta, jossa taivas ja maa kohtaavat. Paletissa on syksyn sävyt ja se heijastaa Skandinaavisen luonnon rikkaita sävyjä vuodenaikojen vaihtuessa.
 • Viherkasvit tuovat luonnon kotiisi ja niitä käytetään edelleen runsaasti, oman maun mukaan.

Tutustu mallistoon ja syksyn uuteen ilmeeseen: JYSK.fi/newtrends

JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 600 myymälää ja 22 000 työntekijää 50 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen