L’Oréal Paris ja Isabel Marant yhteistyöhön

L’Oréal Paris X Isabel Marant

Ranskalainen muotisuunnittelija Isabel Marant luo ensimmäisen meikkikokoelmansa yhteistyössä L’Oréal Paris’n kanssa.

Isabel Marant on yksi muodin vaikutusvaltaisimmista suunnittelijoista ja pariisilaisuutta henkivän cool-girl-tyylin huippunimi. Nyt Marant tekee uuden aluevaltauksen suunnittelemalla yhdessä maailman kauneusbrändi nro 1:n kanssa meikkikokoelman, joka on yhtä konstailematon kuin hänen vaatteensa.

Nimi Isabel Marant saa ajattelemaan pariisilaista helppoutta. Vuonna 1994 perustettu vaatemerkki tunnetaan edelläkäyvästä ja kosmopoliittisesta tyylistään, jossa yhdistyy pukeutumisen vaivattomuus ja itseilmaisun vapaus. Isabel Marant -henkisyys merkitsee mahdollisuutta olla oma itsensä ja uskollinen omalle tyylilleen. Avarakatseista pariisilaisuutta huokuva vaatemerkki ei valikoi käyttäjäkuntaansa, vaan pukee kaikkia naisia.

Isabel Marantin mallistojen innoittajina ovat toimineet niin Amerikan villi länsi kuin suunnittelijan kotikaupungin kadut. Nyt Isabel Marant astuu kauneuden maailmaan L’Oréal Paris’n johdattelemana ja esittelee kokoelman meikkejä, joissa tiivistyy suunnittelijalle tärkeät ominaisuudet: tuotteita voi käyttää milloin vain ja missä vain.

”Käyttömuoti on aina ollut minun juttuni, ja siksi olin todella otettu, kun sain suunnitella L’Oréal Paris’n kanssa tämän on-the-go-meikkikokoelman”, Isabel Marant sanoo. ”On ollut upeaa päästä mukaan aivan kosmetiikan tuotekehityksen ytimeen ja luoda kokoelma, jonka avulla on helppo muuttaa päivälook iltatyyliksi ja luonnollinen arkimeikki dramaattisiksi sumusilmiksi. Juuri tällaisia perusmeikkejä olen aina halunnut.”

”Yhteistyö Isabel Marantin kanssa edustaa ajan henkeä mitä parhaimmin. Pariisilaisen eleganssin synonyymi Isabel Marant on yksi aikamme suuria itseoppineita muotisuunnittelijoita. Vapaudelleen ja tyylilleen uskollisena hän on täydellinen yhteistyökumppani L’Oréal Paris’lle, jonka tavoitteena on saada jokainen nainen tuntemaan olevansa brändin arvoinen,” sanoo Pierre-Emmanuel Angeloglou, L’Oréal Paris’n Global Brand President.

L’Oréal Paris x Isabel Marant – ensi silmäys

Kaiken taustalla on yhteinen näkemys naisellisuudesta. Se voimaannuttaa naisia ja tarjoaa heille lukemattomia eri tapoja ilmaista itseään.

L’Oréal Paris ja Isabel Marant yhdistivät voimansa tehdäkseen uudesta meikkikokoelmasta viettelevän vaivattoman – samalla tavalla houkuttelevan, kuin ovat suunnittelijan nimeä kantavan brändin vaatteet.

L’Oréal Paris x Isabel Marant -kokoelmaan kuuluu Suomessa kolme trendikästä must have -tuotetta poskille ja huulille. Helppokäyttöisillä ja näppärän kokoisilla meikeillä syntyy vaivatta aitoranskalainen cool-girl-look – sekä au naturel -tyylinen päivämeikki ja iltalook kuin suoraan Pariisin yöstä.

Rajoitettu erä L’Oréal Paris x Isabel Marant -meikkejä tulee myyntiin valittuihin L’Oréal Paris -myyntipisteisiin ja verkkokauppoihin marraskuussa.

Pysy kuulolla – luvassa lisää uutisia!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen