Tubecon valtaa Helsingin Messukeskuksen – Stockmann mukana muoti ja kauneus -teemalla

Tubettajille ja heidän seuraajilleen suunnattua, suosittua Tubecon-tapahtumaa vietetään tulevana viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa. Stockmann on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista muoti ja kauneus -teemalla.

Kerran vuodessa järjestettävä, tubettajille eli videontekijöille ja heidän seuraajilleen kohdistettu Tubecon valtaa Helsingin Messukeskuksen perjantaista lauantaihin 17.–18.8.2018.

Stockmann on yksi Tubeconin yhteistyökumppaneista ja isännöi Muoti ja Kauneus -korttelia. Tiedossa on muun muassa muotinäytös, jossa malleina astelevat Stockmannin kanssa yhteistyötä tekevät suositut tubettajat ja heidän seuraajansa. Muotinäytöksen lavalla nähdään tubettajat Aino, Joona Hellman, Tuure Boelius, Namikolinx, Mandimai, Ilona, Iinaps, By Selma, Ella Castrén ja Dita Bibiana.

Muotinäytöksen lisäksi Stockmannin Muoti ja Kauneus -korttelin ohjelmassa on mm. paneelikeskustelu oman tyylin löytämisestä tubettajien kanssa, fanien stailausta, silmät sidottuina meikkausta, hiusten letitystä, vinkkejä videoiden tekoon ja tubettajien treffausta.

”Odotamme Stockalla ensikertalaisen innolla Tubeconia ja mahdollisuutta päästä toteuttamaan uudenlaisia ideoita ja juttuja, joista uskomme myös yleisön innostuvan”, Stockmannin markkinoinnista vastaava Satu Tuikkanen sanoo.

Stockmann on yhdessä tubettajien kanssa järjestänyt keväästä lähtien Helsingin ja Tampereen tavarataloissa Meet & Greet –tapahtumia, joissa tubettajat ja heidän seuraajansa ovat päässeet tapaamaan toisiaan. Viimeisin Meet & Greet järjestettiin Helsingin tavaratalossa 11.8., Tubecon näkyy myös Helsingin tavaratalossa Tubecon-ikkunassa, joka sijaitsee Keskuskadun ja Aleksanterinkadun kulmassa olevassa näyteikkunassa. Tubecon-ikkunaan on rakennettu kuvauspiste, jossa Tubeconissa mukana olevat tubettajat saavat kuvata omia videoitaan aivan Helsingin ytimessä. Mukana on niin matkustamiseen, kauneuteen, komediaan, tieteeseen kuin vloggaukseen keskittyneitä tubettajia. Jokainen tubettaja on saanut vapaat kädet kuvattavan videon suunnitteluun, joten se millaisten videoiden kuvauksia ikkunassa tullaan näkemään, paljastuu vain tulemalla seuraamaan kuvauksia paikan päälle.

Tubecon järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Vuodesta 2014 järjestetyn tapahtuman paikkana on aiempina vuosina toiminut Hartwall Arena.

Katso lisätiedot: www.stockmann.com/tubecon


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen