JYSKin trendikäs kesämallisto täynnä yllätyksiä – runsas valikoima tarjoaa pehmeyttä, keveyttä ja kekseliäitä ratkaisuja

Sesongin avainsanoja ovat keveys, toiminnallisuus ja luonnonmateriaalit. Alkavaa sesonkia kuvataan sallivaksi – laaja tuotevalikoima mahdollistaa omaa tyyliä ilmentävien kesätuotteiden monipuolisen ja ennakkoluulottoman hyödyntämisen.

Useita tyylisuuntia yhdistettynä skandinaaviseen minimalismiin

JYSKin uusissa puutarhakalusteissa näkyy ilmentymiä useista erilaisista tyylisuunnista, jotka yhdistyvät saumattomasti skandinaaviseen minimalismiin raikkaan valkoisena, luonnon väreissä tai ajattomana mustana, josta esimerkkinä tyylikkään tummanpuhuvat BEDER– ja HOLTE– sarjat.

Ainutlaatuinen luonnonmateriaali bambu tuo terasseille tänä keväänä myös ripauksen idän eksotiikkaa. 

Uutta, aasialaista ilmettä aurinkoisen paahteiselle terassille tuo BEDER – aurinkovuode, jossa on ihana nautiskella kesän kauneudesta.

Tänä kesänä moderni ilme yhdistyy keveyteen ja ilmavuuteen. JYSKin kesävalikoimassa nähdään nyt runsaasti kalusteita, joissa ilmavaa ulkonäköä on tuotu esiin keveillä, mutta kestävillä narupunoksilla.Tummassa HOLTE-sarjassa ilmeikkäisiin narupunoksiin on yhdistetty kullanhohtoisia yksityiskohtia, jotka tuovat sarjaan ripauksen ylellisyyttä.

Niin ikään elegantti, musta GJERLEV-sarja sopii ilmavuutensa vuoksi monenlaiseen tilaan ja on kevyt siirtää paikasta toiseen.

Aiemmilta kausilta tuttu narutuoli UBBERUP tulee takaisin valikoimaan uusissa raikkaissa väreissä, ja uutena kahden istuttavana versiona. Värikkäiden Ubberup-tuolien lisäksi myös muut pastellisävyt hiipivät puutarhakalusteisiin tuomaan ilottelua ja leikkisää ilmettä.

Tällä kaudella ulkotilojen sisustukseen tuodaan ilmeikkyyttä ja keidasmaista vehreyttä myös viherkasveilla, joiden runsaus on nyt in. Lue lisää vinkkejä täältä.

Toiminnallisuus mahdollistaa monipuolisen käytön

Kekseliäät ja toiminnalliset yksityiskohdat mahdollistavat kauden tuotteissa entistä monipuolisemman tuotteiden käytön sekä yhdisteltävyyden. Näyttävät oleskeluryhmät ovat muodostuneet suosituiksi kesäpäivän viettopaikoiksi. 

Oleskeluryhmät jatkavat suuressa roolissa myös tämän kauden valikoimassa ja saavat rinnalleen pöytiä, joiden korkeus on säädeltävissä. Näin sohvaryhmän ääressä on entistä helpompaa myös ruokailla ja kestitä illallisvieraita.

Monikäyttöisyys korostuu myös aurinkovarjoissa ja paviljongeissa. Valikoimaan on saapunut ASKIM-aurinkovarjo, joka suojaa päivällä polttavalta paahteelta. Varjoon valmiiksi kiinnitetyt led-valot varmistavat, että kesäjuhlat voivat jatkua tunnelmallisina myös auringon jo mentyä mailleen.

Raikkaan valkoinen MALT-pavijonki mahdollistaa spontaanit puutarhajuhlat, sillä paviljongin seinät saa nostettua ylös helteellä tai vierasmäärän kasvaessa. Seinät tarjoavat myös lisäsuojaa kesäisen sadekuuron osuessa kohdalle.

Tuotteet saatavilla verkkokaupassa ja JYSK myymälöissä maaliskuun alusta alkaen.

JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen