Find your Match! – Intensiivinen suoraväri

SensiDO Match on intensiivinen suoravärisarja, jonka 12 rohkeaa ja eloisaa sävyä on kehitetty korostamaan persoonallisuuttasi. Sävyt ovat laveerattavissa juuri sellaiseksi kuin haluat. Kahdentoista sävyn valikoimasta löydät varmasti oman Matchin!

SensiDO Match -suoraväri hoitaa, kosteuttaa ja rakennepaikkaa hiusta tehokkaasti värjäyksen aikana. Sisältää lämpö- ja UV-suojan. SensiDO Match on hajusteeton, vegaaninen ja valmistettu Suomessa.

SensiDO Match -sävyt:

Blackout
Erityisen intensiivinen musta suoraväri syventää ja ylläpitää tummien hiusten sävyä ja antaa upean kiillon hiuksiin.

Caramel Copper
Luonnollisen pehmeä kuparin sävy, jolla värjäät keskivaaleista vaaleisiin hiuksiin.

Classy Red
Viileän punainen suoraväri. Luo pastelliset vaaleanpunaiset lisäämällä pieni määrä kerrallaan suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Coffee
Viileän ruskea suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikasta sävyä hiuksissa.

Electric Violet
Intensiivinen violetti suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikkaita sävyjä hiuksissa. Luo kauniit laventelin sävyt lisäämällä suoraväriä pieni määrä kerrallaan Clear-laveeraajan joukkoon.

Mermaid
Intensiivinen turkoosi shokkiväri, jolla värjäät ja ylläpidät turkooseja sävyjä hiuksissa.

Midnight Blue
Erityisen intensiivinen, upea sininen shokkiväri. Laveeraa pastelliset sävyt, kuten baby blue tai trendikäs denim, lisäämällä suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Platinum
Intensiivisen viileä suoraväri, jolla värjäät ja ylläpidät kylmän vivahteikasta sävyä hiuksissa. Neutraloi ei-toivottuja lämpimiä sävyjä. Halutessasi pehmeämmän taiton, laveeraa sävyä Clear-laveeralla.

Smokey
Tummanharmaa suoraväri, jota laveeraamalla luot kauniit grafiitin harmaan vivahteet.

Unicorn Pink
UV-valossa hehkuva neonpinkki sävy. Laveeraa pastelliset baby pink sävyt lisäämällä suoraväriä Clear-laveeraajan joukkoon.

Fireball
UV-valossa hehkuva neonoranssi sävy.

Hello Banana
UV-valossa hehkuva neonkeltainen sävy.

Clear
Väritön voidemainen laveeraaja. Luo upeat pastellisävyt intesiivisävyistä SensiDO Match Clear -laveerajan avulla.

 

Kuinka värjätään?
Voit sekoittaa kaikkia SensiDO Match -suoraväripigmenttejä keskenään. SensiDO Match -suoraväreillä värjääminen on helppoa, sillä voidemaisen koostumuksen ansiosta se on helppo levittää tasaisesti hiuksiin. Se sopii kaikille hiustyypeille.

Käyttö:
Levitä tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10–20 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Huom! Käytä suojakäsineitä, suojaa vaatteet ja vältä värin leviäminen iholle. Saattaa päästää märkänä väriä pyyhkeeseen / lakanoihin.

Kuinka laveeraan?
Voit sekoittaa valkoista Clear-laveeraussävyä haluamasi määrän valittuun Match-väriin. Mitä enemmän valkoista lisäät – sen vaaleampi ja pastellisempi lopputulos on. Helppoa! Pastelliset sävyt näkyvät parhaiten vaaleissa hiuksissa.

Sim Sensitive – Suomalaista laatua ja osaamista

Sim Finland Oy on toiminut kotimaisen, puhtaan ja hajusteettoman hiuskosmetiikan kehittäjänä ja valmistajana jo yli 20 vuoden ajan. Sim Sensitive -tuotteet valmistetaan omassa, 5000 neliön suuruisessa tuotantolaitoksessa Ylöjärvellä. Pitkä kokemus tuotteiden valmistamisesta ja korkea laatu ovat vakiinnuttaneet Sim Sensitive -tuotteiden aseman markkinoilla ja kansainvälinen vientitoiminta muodostaa yrityksen liikevaihdosta yhä kasvavan osan.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen