Glitter yhteistyössä tunnetun Bangs-salongin kampaajaduo Marre & Marcellan kanssa

Professional-tuotesarja parantaa ja yksinkertaistaa hiusrutiineja sekä kotona että kampaamoissa.

– Halusimme tehdä jotain ammattimaista ja eksklusiivista asiakkaille, joten valitsimme ja kehitimme yhdessä Glitterin kanssa tuotteita, jotka ovat omaa luokkaansa, selventää Marre omistautuneesti.

Noin vuosi sitten huippukampaajat Marre ja Marcella aloittivat yhteistyön Glitterin kanssa paitsi omassa Bangs-salongissaan, myös Glitterin erilaisissa tapahtumissa. Heti alkuun syntyi ajatus yhteistyöstä laatuun ja ominaisuuksiin keskittyvän yhteisen hiustuotesarjan parissa.

– Hiustuotteiden osuus kasvaa Glitterin valikoimassa vuosi vuodelta suuremmaksi. Marren ja Marcellan ammattitaito ja sitoutuminen tekevät tästä unelmayhteistyön, joka tuntuu luonnolliselta ja edustaa kaikkea, mikä on meille tärkeää: yksityiskohtia, tuntumaa ja laatua, selventää Helena Sundgren, Glitterin markkinointipäällikkö.

Kampaajaduon ikioma föönaustekniikka on nostanut Marren ja Marcellan Ruotsin kysytyimmiksi kampaajiksi. He tapasivat toisensa, missäpä muuallakaan, kuin kampaamossa! Heillä klikkasi heti ja kaikki palaset loksahtivat paikoilleen. Nyt he jakavat niin kampaamon kuin kodin, lapset ja unelmatkin.

Professional by hairstylists Marre & Marcella -mallistossa on tuotteita, jotka ovat välttämättömiä kampaajaduolle heidän työssään. Se sisältää todellisia helmiä, kuten Detangle Boar Brush -harjan. Korkealaatuista villisiankarvaa sisältävä harja on käytännöllinen, sopii kaikille hiuksille ja hoitaa niitä. Toinen suosikkituote on Professional-aaltoklipsit.

– Pidän aaltoklipseissä siitä, että niissä on hyvä, jämäkkä kiinnitys, eivätkä ne jätä jälkiä hiuksiin, sanoo Marcella.

Mallisto sisältää harjoja, kampoja ja työvälineitä, kuten pyyhkeitä, hiusklipsejä, hiuslenkkejä ja kampausneuloja. Kaikki kammat ovat hiiltä, joten ne ovat antistaattisia ja erittäin kestäviä.

Professional-tuotteet ovat saatavilla Glitter-myymälöissä ja verkkokaupassa 5.4.2018 alkaen. Hinnat 3,99 – 19,99 €.

Glitter on perustettu vuonna 1992 ja se on alansa markkinajohtaja Pohjoismaissa 220 myymälän sekä verkkokaupan vahvuudella. Glitterin omistaa perheyritys Bergendahls, jonka perusti pääomistaja Elisabeth Bergendahl Mylonopoulosin isoisä Mikael Bergendahl. Glitter tarjoaa kaikenikäisille naisille laajan valikoiman muodikkaita ja hintansa arvoisia koruja, asusteita ja hiusasuseita, sekä tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Myymälöissä on suuri fokus hiusten stailaukseen, mikä erottaa Glitterin muista toimijoista. Vuonna 2012 Glitter osti Zanzlöza Zmyckenin tarkoituksena laajentaa asiakaskuntaa tarjoamalla eksklusiivisia koruja, asusteita ja hiuskoristeita. Vuonna 2017 Glitter lanseerasi itsenäisen premium-tuotemerkin nimeltään AURIE


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen