Palkittu trendianalyytikko Nina Bruun aloittaa uuden yhteistyön Tikkurilan kanssa

Tanskalainen trendianalyytikko Nina Bruun jatkaa yhteistyötä Tikkurila-yhtiön kanssa entistä säännöllisemmin. Bruun tulee tekemään kuukausittain Tikkurilalle väripoimintoja designmaailmasta. Tikkurilalla on ainutlaatuista väriosaamista, jota yhteistyö Nina Bruunin kanssa vahvistaa entisestään.

Omaa konsultointiyritystään luotsaava Bruun on aiemmin tehnyt yhteistyötä Tikkurilan kanssa Color Now 2018 -väriraadissa. Toimiva yhteistyö saa jatkoa tulevan vuoden aikana ajassa ja trendeissä kiinni olevien värikoosteiden muodossa.

“Rakastan ideaa siitä, että voin tulevien visuaalisten kollaasien avulla jakaa tietämystäni väreistä, trendeistä ja omista inspiraation lähteistäni, jotka ovat hyvin kiinni tässä ajassa”, Bruun kuvailee yhteistyötä.

Visuaalisia raportteja varten Bruun tulee etsimään kuukausittain mielenkiintoisia pintoja sekä kerää pinnoista Tikkurilan värimittarilla tarkat värikoodit. Näin pääsemme nauttimaan ajankohtaisista väripoiminnoista ja hyödyntämään niitä sisustuksissa.

Aiemmin Muuton designjohtajana työskennelleen Bruunin värikollaasit tullaan julkaisemaan analyytikon omassa Instagramissa (@nina_bruun) #tikkurilacolorjournal-hashtagilla. Vuoden lopuksi väripoiminnoista koostetaan koko vuoden kattava yhteenveto.

Tikkurila Color Journal No 1: Green

”Kevät symboloi minulle elämää, valoa, toivoa ja uusia alkuja. Päädyinkin nyt kauniisiin vihreisiin sävyihin luonnon, ympäristön ja vastuullisten valintojen inspiroimina. Nämä vahvat vihreät toimivat loistavasti yhdessä, mutta myös erikseen eri värimaailmojen parina. Sävyt ovat kuin yhdistelmä hulluutta ja seesteisyyttä, siksi ihastuin juuri näihin värikoodeihin: L370, M367, M374 ja M389, Bruun kertoo ensimmäisen kollaasin inspiraation lähteistä.

Osa kestävää pohjoista
Tikkurila on johtava pohjoismainen maalialan yritys. Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Noin kymmenessä maassa toimivat 3 000 työntekijäämme haluavat luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla. Liikevaihtomme oli 582 miljoonaa euroa vuonna 2017. Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä. Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862.

www.tikkurilagroup.fi


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen