Harmoniaa arkeen Iittala X Issey Miyake -uutuuksilla

Iittalan ja japanilaisen Issey Miyaken yhteistyökokoelmassa pelkistetty muotoilu ja minimalismi kohtaavat käytännöllisyyden ja taitavan käsityön. Kokoelma laajenee syksyllä 2018 uusilla, innovatiivisella pliseeraustekniikalla valmistetuilla tekstiileillä. Kokoelmaan kuuluu laukkuja, pussukoita ja kattamisen sekä sisustamisen tuotteita.

Vuonna 2016 julkaistu Iittalan ja Issey Miyaken yhteistyökokoelma toi yhteen kaksi designin mestaria maailman eri laidoilta. Lasia, keramiikkaa ja tekstiilejä sisältävä suosittu kokoelma laajenee syksyllä 2018 uusilla tekstiilituotteilla. Innovatiivista muotoilua ja korkealuokkaista käsityötä yhdistävät tuotteet on suunniteltu tuomaan harmoniaa elämään.

Laukku jokaiseen tilanteeseen

Kokoelman suosituimpiin tuotteisiin lukeutuvat laukut, joiden valikoima täydentyi ensimmäisen kerran jo syksyllä 2017. Tuolloin alkuperäiseen kokoelmaan kuulunut 54 x 52 cm laukku sai seurakseen pienemmän 42 x 43 cm version. Nyt laukkukokoelmaan tuodaan jälleen uusia malleja ja värejä. Iittala X Issey Miyake -kokoelman hengen mukaisesti uutuuksissa on kiinnitetty huomiota kestävyyteen, helppohoitoisuuteen ja esteettisyyteen. Laukut kulkevat mukana kaikissa tilanteissa: kotona, toimistolla ja illanvietoissa.

Uusissa mustissa olkalaukuissa on hyödynnetty Issey Miyaken ainutlaatuista pliseeraustekniikkaa uudenlaisiin laskoksiin, jotka muodostavat laukun pintaan raidallisen kuvion. Tumman beigen värisessä laukussa on puolestaan klassinen kalanruotokuvio.

Pliseerauksien kolmiulotteiset muodot taittuvat auki vaivatta kuin kukkaan puhkeava nuppu, ja kestävät niin käyttöä kuin pesua. Molemmat uudet laukkumallit ovat saatavilla kahdessa eri koossa.

Kokoelmaan tuodaan myös täysin uusi tuote: pussukka, jonka tyylikäs ja kompakti muoto sopii täydellisesti niin rentoon arkeen kuin virallisempiin tilaisuuksiin. Mustaa pussukkaa voi käyttää käsilaukkuna tai pitämään pienet tavarat järjestyksessä isomman olkalaukun sisällä. Pussukoissa toistuu laukkujen raidallinen laskoskuviointi ja ne on helppo taittaa kasaan säilytystä varten. Pussukoiden koot ovat 15 x 20 cm ja 21 x 29 cm.

Harmoniaa kotiin tyynynpäällisillä ja tableteilla

Pohjoismaista ja aasialaista käsityötaitoa yhdistävän kokoelman astiat ja sisustusesineet luovat ympärilleen harmonista tunnelmaa. Suositut tyynynpäälliset saavat syksyllä seuraa uudesta, kauniisti laskostetusta viljanvärisestä päällisestä.

Myös tabletit saavat saman hienostuneen, maanläheisen sävyn. Monipuoliset ja kaikenlaisiin kattauksiin sopivat tabletit on helppo säilyttää rypistymättä rullattuna.

Laskostamisen mestari

Jokainen sarjan tekstiilituote on valmistettu Issey Miyaken alkuperäistä taitto- ja laskostustekniikkaa hyödyntäen. Pieteetillä valmistetut tuotteet käyvät läpi jopa 23 työvaihetta, kuten useita käsityönä tehtäviä ompeluita ja silityksiä. Tuotteisiin on valittu vain parhaita materiaaleja, jotta pliseeraukset pysyvät ja säilyttävät muotonsa jopa pesun jälkeen.

Uusien Iittala X Issey Miyake -tuotteiden tuote- ja hintatiedot:

Kassi 54 x 52 cm, musta, 159 €
Kassi 49 x 44 cm, musta, 139 €
Kassi 54 x 52 cm, tumma beige, 159 €
Kassi 49 x 44 cm, tumma beige, 139 €
Pussukka 21 x 29 cm, musta, 79 €
Pussukka 15 x 20 cm, musta, 69 €
Tyynynpäällinen 50 cm, vilja, 139 €
Tabletti 36 x 48 cm, vilja, 49,90 €

Uutuuksien toimitukset elokuu 2018. Katso koko kokoelma: https://www.iittala.com/fi/fi/brandit/iittala/iittala-x-issey-miyake/c/iittala-x-issey-miyake/


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen