Suoratoisto ja muodinmaailman tv-sarjat

Suoratoistopalvelut tarjoavat useita muodinmaailman TV-sarjoja, jotka käsittelevät muodin suunnittelua, mallin elämää, muotialan kilpailuja ja muotialan liiketoimia. Tässä muutamia esimerkkejä suosituista muodinmaailman TV-sarjoista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista:

 1. Project Runway (Netflix): Project Runway on realitysarja, jossa suunnittelijat kilpailevat muotialan huipulla. Sarjassa on erilaisia haasteita, joissa suunnittelijat kilpailevat tuomariston arvostelusta. Sarjassa esiintyy muun muassa Heidi Klum, Tim Gunn ja Nina Garcia.
 2. America’s Next Top Model (Amazon Prime Video): America’s Next Top Model on realitysarja, jossa naiset kilpailevat mallin urasta. Sarjassa on erilaisia haasteita, joissa kilpailijat oppivat mm. kävelemään catwalkilla ja poseeraamaan kameran edessä. Sarjassa esiintyy muun muassa Tyra Banks ja J. Alexander.
 3. Next in Fashion (Netflix): Next in Fashion on kilpailusarja, jossa suunnittelijat kilpailevat muotialan huipulle. Sarjassa on erilaisia haasteita, joissa suunnittelijat suunnittelevat vaatteita eri teemojen mukaisesti. Sarjassa esiintyy muun muassa Tan France ja Alexa Chung.
 4. The Fashion Fund (Amazon Prime Video): The Fashion Fund on dokumenttisarja, joka seuraa muotialan kilpailua, jossa nuoret suunnittelijat kilpailevat mahdollisuudesta saada tukijoita ja menestyä muotialalla. Sarjassa esiintyy muun muassa Anna Wintour ja Diane von Fürstenberg.
 5. Making the Cut (Amazon Prime Video): Making the Cut on realitysarja, jossa suunnittelijat kilpailevat muotibrändin luomisesta. Sarjassa on erilaisia haasteita, joissa suunnittelijat suunnittelevat vaatteita ja rakentavat oman brändinsä. Sarjassa esiintyy muun muassa Heidi Klum ja Tim Gunn.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä muodinmaailman TV-sarjoista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista. Näiden sarjojen kautta voi oppia uutta muotialasta ja sen dynamiikasta, mutta ne ovat myös viihdyttäviä ja inspiroivia tarinoita.

Suomalaiset ja suoratoistopalvelut

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa