Valaisinmarket – valoisa verkkokauppa

ValaisinMarket.fi tarjoaa laajan valikoiman valaistusratkaisuja, jotka täyttävät erilaiset tarpeet ja toiveet. Verkkokaupasta löytyy kaikkea perinteisistä lamppuista ja polttimoista tyylikkäisiin valaisimiin ja varjostimiin. Valikoimaan kuuluvat niin LED-polttimot, tyylikkäät valaisimet kuin ulkovalaistuksen vaihtoehdotkin, jotka on suunniteltu maksimoimaan sekä toiminnallisuus että esteettisyys.

Verkkokaupan tarjonta kattaa myös erikoisvalaisimet, kuten biljardipöydän yläpuolelle suunnitellut valaisimet, ja monipuoliset kattokruunut, jotka tuovat luksusta ja näyttävyyttä jokaiseen tilaan.

Nopea toimitus

ValaisinMarket.fi erottuu nopean toimituksensa ansiosta. Suurin osa tilauksista lähtee asiakkaille viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja monesti jopa samana päivänä. Tämä tarkoittaa, että et joudu odottamaan tilauksiasi turhaan, vaan saat ne käyttöösi nopeasti. Toimitusajan lyhyys on erityisen tärkeää silloin, kun valaistusta tarvitaan kiireellisesti, esimerkiksi remontin yhteydessä tai kun vanha valaisin hajoaa yllättäen.

Toimitusvaihtoehdot ovat joustavia, ja paketin voi noutaa helposti lähimmästä noutopisteestä jo 2-4 päivän sisällä tilauksesta, mikä tekee ostokokemuksesta vaivattoman ja miellyttävän.

Asennuksen helppous

Asennuksen helppous on yksi ValaisinMarketin keskeisistä valttikorteista. Kaikki myynnissä olevat valaisimet on suunniteltu niin, että ne ovat mahdollisimman helppoja asentaa. Tämä tarkoittaa, että suurin osa valaisimista tulee koukkukiinnityksellä ja esiasennetulla pistokkeella, mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa asennusprosessia huomattavasti.

Tämän ansiosta asiakkaat voivat itse asentaa valaisimet turvallisesti ja helposti ilman ammattilaisen tarvetta, säästäen näin aikaa ja vaivaa.

Reilusti tuotetietoja

ValaisinMarket on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kattavasti tietoa tuotteistaan. Jokaisen tuotteen kohdalla on saatavilla runsaasti kuvia ja yksityiskohtaiset tuotetiedot, jotka auttavat asiakkaita tekemään perusteltuja ostopäätöksiä. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa videoita, joissa näytetään tuotteiden ominaisuuksia ja niiden asennusta.

Jos asiakkailla on kysyttävää tai he kaipaavat lisätietoja, he voivat aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Historia ja uudistukset

ValaisinMarket.fi:n historia ulottuu vuoteen 2015, jolloin yritys perustettiin alun perin nimellä WattWeGot. Vuonna 2018 huomattiin tarve teknisille parannuksille ja asiakaskokemuksen parantamiselle, minkä seurauksena koko verkkokauppa uudistettiin perusteellisesti.

Samassa yhteydessä verkkokaupan nimi muutettiin ValaisinMarket.fi:ksi, mikä heijastaa paremmin yrityksen tarkoitusta palvella suomalaisia kuluttajia, jotka etsivät laadukkaita ja helposti asennettavia valaisimia kotiinsa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa