Web3:n televisio dropptv ja bored ape yacht club

droppTV, Web3: n johtava käyttöjärjestelmä, ilmoitti tänään kumppanuudestaan Bored Ape Yacht Clubin NFT: n omistajan kanssa # 7792. droppTV tekee yhteistyötä NFT: n julkistamattoman omistajan kanssa herättääkseen 2D-apinan eloon hyödyntämällä droppTV: n omaa yhdistetyn todellisuuden moottoria.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun yksi ikonisista BAYC-apinoista ”herää eloon” persoonallisuudella, käytöstavoilla, äänellä, raajoissa 4D-volumetrisessa ympäristössä. Yksi ensimmäisistä Ape #7792: n apuohjelmista on droppTV: n isäntä, jossa on joitain kuumimmista ylellisistä ja katumuotituotteista.

Strategisesti sijoitettuna ”Web3: n käyttöjärjestelmäksi”, droppTV teki yhteistyötä BAYC Ape # 7792 -omistajan kanssa osoittaakseen sen teknisen pinon tehokkuuden ja kyvyn yhdistetyn todellisuuden, suoratoiston ja metaversiteetin yhdistämisessä käyttämällä yhtä maailman kuumimmista NFT-kokoelmista. Merkittäviä tylsistyneitä apinakeräilijöitä ovat Serena Williams, Neymar, Paris Hilton, Jimmy Fallon, DJ Khaled, Steph Curry, Lil Baby, Gunna, Post Malone ja monet muut.

Tulevina kuukausina droppTV ottaa käyttöön bayc-keräilijöille tarkoitettuja johdannaisapuratkaisuja, jotka auttavat heitä kaupallistamaan NFT: n jälleenmyynnin lisäksi antamalla lukuisia reaalimaailman hyödyllisyyttä ja kaupallistamista sekä lisäämällä harvinaisuusarvomahdollisuuksia.

”Aiomme korostaa ”Vested Valuen” tarvetta NFT-tilassa luomalla tosielämän ja yhdistetyn todellisuuden hyödyllisyyttä Bored Ape Yacht Club -projektiin tavalla, joka on toistaiseksi ollut poissa”, sanoi DroppTV: n tuotejohtaja Joe Sticca.

Lisätietoja tästä projektista ja muista on osoitteessa droppLabs.

Tietoja  droppTV

droppTV: stä on alan johtava käyttöjärjestelmä ”shopatainmentille”, joka yhdistää videoiden suoratoiston, yhdistetyn todellisuuden ja kokemuksellisen kaupankäynnin – kaikki powereded by sen Web3-markkinapaikka.

droppTV:n uraauurtava, oma teknologia yhdistää kuluttajat, sisällöntuottajat ja brändit yhteentoimivan ekosysteemin kautta. Tämä innovatiivinen verkosto mahdollistaa virtaviivaisen kokemuksellisen kaupankäynnin fyysisten ja digitaalisten maailmojen välillä.

Käyttöjärjestelmän kitkaton käyttäjäsiirtymä tarjoaa valtavan kaupallistamismallin sisällöntuottajille ja julkaisijoille. Sen avulla tuotemerkit voivat myös saavuttaa paremman affiniteetin, lisääntyneet konversiot ja yksityiskohtaisen attribuution datalle. Lisäksi droppTV tarjoaa ainutlaatuisia kattavia kokemuksellisia NFT- ja sosiaalisia tunnusominaisuuksia, jotka antavat kumppaneille ja kuluttajille mahdollisuuden tuottaa entistä enemmän arvoa Web3: ssa. Jos haluat ostaa uusimpia ylellisiä ja katumuotituotteita, voit käydä droppTV: ssä tai ladata droppTV-sovelluksen iOS: ssä ja Androidissa.

Tietoja  droppLabs

droppLabsista on kaikenkattava teknologian konsultointi-, markkinointi- ja täyden palvelun kehitystoimisto, jonka Web3-painopiste on.

Dropp360º-lähestymistavan tavoitteena on muuttaa yritykset vastaamaan uutta Web3-digitaalista maisemaa. DroppLabs kattaa kaikki organisaation Web3-matkan osa-alueet alkuperäisestä konseptiajattelusta etu- ja taustaohjelmointiin, jatkuvaan yhteisön kehittämiseen ja tukeen.

droppLabs on kehittänyt useita patentoituja innovaatioita Ai / ML-objektien tunnistamisessa, suoratoistossa, AR: ssä, MR: ssä, VR: ssä ja salauksessa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa