Aurinkoisiin päiviin – 20% alennusta auringonvarjoista, aurinkotuoleista & riipputuoleista

Luo täydellinen kesäkeidas! Meiltä löydät aurinkovarjoja, aurinkotuoleja ja riipputuoleja, joiden avulla rentoudut täydellisesti auringon lämpimässä säteilyssä. Tutustu valikoimaan ja nauti kesästä rennosti ja mukavasti.

Sijainti

Kaunis trooppinen saari, jossa on hiekkarantoja, kirkas turkoosi merivesi ja vehreä luonto.

Majoitus

Ylellinen rantahotelli, jossa on tilavia ja tyylikkäitä huoneita, joista avautuu näkymä merelle tai trooppiseen puutarhaan. Hotellissa on myös uima-allas, spa ja ravintoloita.

Rannat

Useita upeita hiekkarantoja, joissa voi rentoutua aurinkotuoleilla ja nauttia auringosta. Rannoilla on myös varjoisia alueita ja palmupuita, jotka tarjoavat suojaa helteeltä.

Aktiviteetit

Vesiurheilua, kuten sukellusta, snorklausta, purjelautailua ja vesihiihtoa. Saarella on myös mahdollisuus retkeilyyn trooppisessa viidakossa, vesiputousten tutkimiseen ja pyöräilyyn maisemareiteillä.

Ravintolat ja baarit

Monipuolinen valikoima ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja, tuoreita mereneläviä ja kansainvälisiä ruokalajeja. Baareista voi tilata virkistäviä trooppisia drinkkejä ja nauttia auringonlaskusta.

Viihde

Elävää musiikkia ja esityksiä rantabaareissa ja hotellin viihdetiloissa. Lisäksi järjestetään teemajuhlia, tanssiesityksiä ja mahdollisesti myös paikallisten kulttuurinäytöksiä.

Rentoutuminen ja hyvinvointi

Spa-hoitoja, joissa voi hemmotella itseään hieronnoilla, kasvohoidoilla ja rentouttavilla kylpylähoidoilla. Joogatunnit rannalla tai vihreässä puutarhassa tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja henkisen tasapainon löytämiseen.

Ympäristöystävällisyys

Ekologisesti kestävä lähestymistapa, joka sisältää uusiutuvan energian käytön, kierrättämisen ja ympäristön huomioimisen kestävässä matkailussa.

Tässä oli pieni kuvitelma täydellisestä kesäkeitaasta. Jokaisen täydellinen kesäkeidas voi olla erilainen, joten voit muokata ja lisätä siihen elementtejä, jotka sopivat juuri sinulle ja omiin mieltymyksiisi.

Kesäkeidas omassa pihassa

Mikä mahtava idea luoda kesäkeidas omassa pihassasi! Tässä on joitakin ideoita ja elementtejä, joita voit harkita luodessasi oman kesäparatiisisi:

 1. Istutukset ja kasvit: Suunnittele kaunis ja vehreä puutarha omalla pihallasi. Valitse erilaisia kukkia, kasveja ja pensaita, jotka tuovat väriä ja tuoksua ympäristöön. Voit myös istuttaa hedelmäpuita tai kasvattaa vihanneksia omassa viljelyksessäsi.
 2. Puutarhakalusteet: Hanki mukavia ulkokalusteita, kuten mukavia tuoleja, riippumattoja ja lounge-sohvia. Voit luoda viihtyisän istuinalueen, jossa voit rentoutua ja nauttia kesäpäivistä.
 3. Varjostus: Luo varjostettuja alueita aurinkoisia päiviä varten. Voit asentaa pergolan tai katoksen, johon voit ripustaa kangasta tai köynnöksiä tarjoamaan varjoa. Sateenvarjot ja riippumatot voivat myös tarjota suojaa auringolta.
 4. Vesiominaisuudet: Harkitse pienikokoisen vesielementin, kuten pienen suihkulähteen, altaan tai pienen lampikasvin lisäämistä pihallesi. Vesiominaisuudet luovat rauhoittavan äänen ja tuovat viileyttä kesäpäiviin.
 5. Ulkokeittiö: Rakenna ulkokeittiö tai grillausalue, jossa voit valmistaa herkullisia aterioita ulkoilmassa. Lisää grilli, keittotaso ja tarvittavat ruoanlaittovälineet, jotta voit nauttia ulkoilmaruokailusta perheen ja ystävien kanssa.
 6. Valaistus: Asenna tunnelmallinen ulkovalaistus, joka luo lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin iltaisin. Voit käyttää kohdevaloja korostamaan puutarhan eri osia ja lisätä jouluvaloja tai kynttilöitä tunnelman luomiseksi.
 7. Rentoutumisalue: Luo mukava rentoutumisalue, jossa voit lukea kirjaa, meditoida tai vain nauttia hiljaisuudesta. Voit sijoittaa riippumaton, ulkokirjaston tai rentoutumistuolit tähän alueeseen.
 8. Viherhuone tai kasvihuone: Jos sinulla on tilaa, harkitse viherhuoneen tai kasvihuoneen rakentamista. Voit kasvattaa omia yrttejä, vihanneksia tai eksoottisia kasveja, ja nauttia puutarhanhoidosta ympäri vuoden.

Muista, että voit sovittaa nämä ideat omiin mieltymyksiisi ja käytettävissä olevaan tilaan. Luo kesäkeidas, joka tarjoaa rentoutumista, kauneutta ja iloa omassa pihassasi!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Aurinkoisiin päiviin – 20% alennusta auringonvarjoista, aurinkotuoleista & riipputuoleista”

Vastaa