Kaiko yhteistyöhön Lapuan Kankureiden kanssa – Klassikkokuosi nyt pyyhkeessä ja viltissä

Vaatebrändinä tunnettu Kaiko lanseeraa jo toisen kodinmallistonsa, joka saa vetoapua perinteikkäältä suomalaismerkiltä, Lapuan Kankureilta. Lapualla valmistettujen pellavapyyhkeiden lisäksi mallisto täydentyy keväisillä Full Bloom -pussilakanoilla ja pehmeillä villavilteillä.

Kaikon kuoseista pääsee nauttimaan vaatteiden lisäksi jälleen kodintuotteissa, kun Home SS22 -mallisto lanseerataan 6. huhtikuuta. Perkaalipussilakanat saavat ylleen keväisen Full Bloom-kuosin ja kokonaan uusi tuote, villaviltit, jo klassikoksi muodostuneen Wind-kuosin. Wind-kuvio löytyy myös Lapuan Kankureiden kanssa yhteistyössä valmistetuista pellavapyyhkeistä. Mallistossa jatkaa aiemmista sesongeista tutut lakanat Copper Bambi ja Wind -kuoseissa.

Lapuan Kankureiden ja Kaikon yhteistyö sai alkunsa yhteisestä halusta tehdä laadukkaita kodintuotteita luonnonmukaisista materiaaleista

“Nopeasti kuivuvat ja ihoa vasten miellyttävät pellavapyyhkeet on valmistettu Suomessa Lapualla. Yhteistyö Lapuan Kankureiden kanssa ollut todella hedelmällistä, ja nuorempana brändinä on ollut hienoa tehdä töitä yrityksen kanssa, jolla on pitkä historia”, Kaikon perustaja ja luova johtaja Mirjam Sokka sanoo.

Sisustustuotteita jatkossa myös Nepalista

Kodintuotteisiin laajentuminen on ollut Kaikolle luonteva askel naisten- ja lastenvaatteiden jatkoksi.

“Kaikon kuoseja on toivottu kovasti kodintuotteisiin, ja ensimmäisen kotimallistomme lakanat ovat ihastuttaneet ylellisen tuntuisella materiaalillaan. Jatkossa tarkoituksemme on tuottaa sisustustuotteita myös Nepalissa, jotta pystymme tukemaan nepalilaisnaisten työllistymistä yhä laajemmin”, Sokka kertoo.

Kaiko ohjaa 7 % jokaisen myydyn tuotteen voitosta naisten kouluttamiseen Nepalissa.Lahjoituksia on kertynyt Kaikon perustamisesta vuonna 2017 saakka jo lähes 35 000 euroa.Lahjoitus menee perille Naisten Pankin kautta, jonka pääkohteena on työ köyhän Lalitpurin alueella. Tämän lisäksi Kaiko tekee maassa myös omaa koulutusta. Tuki on suunnattu erityisesti naisille, koska naisen asema Nepalissa on erityisen haavoittuva, ja naisten kouluttamisen on havaittu olevan yhteiskunnalle kaikkein hyödyllisintä.

Kaiko Home SS22-mallisto

Saatavilla: 6.4.2022 alkaen

Tuotehinnat: 24,90 € (tyynyliina) – 189,90 € (tuplapussilakanat)

Materiaalit: Perkaalipuuvilla, puuvilla ja 100 % villa.

Tuotteet on valmistettu eettisesti Suomessa ja Portugalissa.

Lue lisää ja seuraa sosiaalisessa mediassa:

https://kaikoshop.com

https://www.instagram.com/kaikoclothing/

https://www.facebook.com/KAIKOclothing


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa