Kenkäliike.fi: monipuolisuutta ja mukavuutta vuodesta 2009

Kenkäliike.fi on palvellut suomalaisia asiakkaita jo vuodesta 2009, tarjoten laajan valikoiman tyylikkäitä ja mukavia kenkiä koko perheelle. Yrityksen perustamisesta lähtien valikoima on sisältänyt myös kenkien hoitotuotteita, pohjallisia ja erilaisia laukkuja sekä muita asusteita.

Alusta asti Kenkäliike.fi on halunnut tarjota jotain erityistä: erikoislestiset ja suurikokoiset kengät ovat olleet valikoimassa vastauksena asiakkaiden tarpeisiin. Yrittäjän henkilökohtainen kokemus ystävänsä haasteista löytää sopivia kenkiä inspiroi häntä sisällyttämään nämä tuotteet pysyvästi kenkäkauppansa valikoimaan.

Erikoistarpeet huomioon

Kenkäliike.fi on erikoistunut myös haastavampiin jalkaongelmiin, kuten vaivasenluihin ja vasaravarpaisiin. Lisäksi diabeetikoille ja reumaatikoille sopivat jalkineet ovat olleet saatavilla jo yrityksen alkutaipaleesta. Tämä on osoitus yrittäjän sitoutumisesta tarjota apua ja mukavuutta jokaiselle asiakkaalle.

Mallistojen suunnittelussa korostuu suomalainen osaaminen. Vaikka moni kotimainen kenkätehdas on lopettanut toimintansa, on yrittäjä löytänyt uusia luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka valmistavat laadukkaita kenkiä.

Kengät eivät ole pelkästään muotia

Kenkäliike.fi ei ole perinteinen muotikenkäkauppa. Heidän filosofiansa mukaan kengät voivat olla iloisen värisiä ja hauskoja, mutta mukavuutta ei koskaan uhrata. Yhteistyö fysioterapeuttien ja jalkahoitajien kanssa takaa, että myynnissä olevat kengät tukevat jalkojen terveyttä ja hyvinvointia.

Myymälän historia

Myymälä aloitti toimintansa Iisalmessa Savonkadulla, ja vuosien saatossa se on muuttanut useita kertoja. Jokainen muutto on tuonut mukanaan uusia tarinoita ja kokemuksia, kuten kummittelevat hälytinportit Louhenkadun myymälässä. Vuonna 2023 myymälä muutti viimeisimpään sijaintiinsa Ilvolankadulle, tarjoten lämpimän ja viihtyisän ympäristön asiakkailleen.

Palvelu ennen kaikkea

Tällä hetkellä Kenkäliike.fi:ssä työskentelee kaksi ammattitaitoista kenkämyyjää, jotka palvelevat asiakkaita niin myymälässä, puhelimitse kuin verkossakin. Yrityksen vahvuus on henkilökohtaisessa palvelussa ja asiakkaan tarpeiden ymmärtämisessä.

Listaus palveluista ja tuotteista:

  • Mukavat ja tyylikkäät kengät koko perheelle
  • Erikoislestiset ja suurikokoiset kengät
  • Jalkineet vaativiin jalkaongelmiin
  • Suomalainen suunnittelu ja valmistus
  • Yhteistyö terveysalan ammattilaisten kanssa
  • Verkkokauppa ja monipuoliset asiakaspalvelukanavat

Kenkäliike.fi jatkaa kasvuaan ja kehittymistään, tarjoten asiakkailleen laadukkaita ja mukavia kenkiä, jotka tuovat iloa ja helpotusta arkeen. Heidän sitoutumisensa asiakastyytyväisyyteen ja jatkuvaan parantamiseen tekee heistä luotettavan kumppanin kaikille kenkien ystäville.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Kenkäliike.fi: monipuolisuutta ja mukavuutta vuodesta 2009”

Vastaa