Lindexin verkkokaupasta pukin konttiin – tai sitten ihan muuten vain itselle

Tämä artikkeli sisältää mainoslinkkejä Lindexin verkkokauppaan – mahdolliset ostokset tuovat meille pienen palkkion, jonka avulla voimme jatkossakin tuottaa tälle sivustolle hyviä tarjouksia. Nyt parasta aikaa nimittäin Lindexillä on ale esimerkiksi ulkovaatteista 25%!

Lindexin verkkokauppa tarjoilee joka päivä hyvän valikoiman tuotteita niin naisille kuin lapsille – ulkovaatteet, alusvaatteet – sekä nyt myös vaatteet vauvoille. Lisäksi verkkokaupan valikoimassa on oma Beauty osastonsa.

Oppaita ja vinkkejä

Lindexin verkkokauppa tarjoaa myös erilaisia oppaita ja vinkkejä. Sieltä löydät vaatteiden hoito-oppaita, sekä tietoa siitä miten erilaisia vaatteita pitäisi oikeaoppisesti pestä. Löydät oppaista myös kokotaulukon sekä oppaan, miten mittaat oman kokosi.

Rinnanympärys

Pidä kädet rentoina sivuilla ja ota mitta rinnan korkeimmalta kohdalta pitämällä mittanauha vaakasuunnassa vartalon ympärillä. 

Vyötärö

Mittaa vyötärönympäryksesi. Aseta yksi sormi vyötärön ja mittanauhan väliin, jotta saat oikean mitan.

Lantio

Seiso jalat yhdessä ja mittaa lantionympärys lantion leveimmältä kohdalta, noin 20 cm vyötärön alapuolelta.

Oppaat ovat myös sukkahousuille, rintaliiveille, farkuille, sekä lasten vaatteille – kaikkea pientä tarpeellista tietoa helposti luettavassa muodossa.

Live Shopping -tapahtuma: Juhla-asut

Torstaina 10. marraskuuta klo 19 

Marraskuun ja juhlien aika. Kukapa ei tarvitsisi tähän aikaan vuodesta pientä piristystä? Järjestämme tämän Live-tapahtuman yhdessä hiusten- ja kauneudenhoitoasiantuntijan Emelie Johanssonin ja yrittäjävaikuttajan Sanna Guidettin kanssa. He esittelevät runsaasti hauskoja ja toimivia juhla-asuja, jotka vievät sinut hetkessä toimistosta illalliselle – tai tanssilattialle, jos siltä tuntuu. Siispä jos kalenteristasi löytyy juhlia, tämä Live-tapahtuma on juuri sinulle.   

Tämä tapahtuma lähetetään ruotsiksi.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”Lindexin verkkokaupasta pukin konttiin – tai sitten ihan muuten vain itselle”

Vastaa