Noblessan uutuusmallisto 2024: inspiroidu innovaatioista ja muotoilusta 

Noblessan vuoden 2024 uutuusmallisto on muotoilun ja tuotekehityksen juhlaa! Tarjolla on entistä laajempi ja teknisesti taidokas valikoima kiintokalusteita koko kodin sisustukseen. Uudet kaapistojen värivaihtoehdot, jatkettavat ruokapöydät, kokonainen tuolimallisto ja työtasoon sulautuva Xtra-tasoliesituuletin ovat vain muutamia mallistomme kohokohdista. 

Noblessan keittiömallisto kasvaa ensi vuonna ihanan pastellinsävyisillä vaihtoehdoilla, kun Sentido-mallisto laajenee trendikkäillä uutuusväreillä koralli ja jade. Puuterimaisen vaaleat sävyt ovat raikas tuulahdus pitkään jatkuneen tumman trendin rinnalla. Ovien premium-mattapinta ei ole pelkästään tyylikäs, sillä siinä on myös sormenjälkiä hylkivä pinnoite. Keittiössä katse suunnataan näyttäviin yksityiskohtiin: uusi Curve-vedinura tuo kaarevalla muotoilullaan pehmeää muotokieltä vetimettömiin Line N -keittiöihin. Kahvaton kaapisto näyttää entistä upeammalta, sillä integroidun vedinurien valaistuksen saa nyt myös alakaappien tai saarekkeen alempaan vedinuraan. 

Noblessan keittiömallisto laajenee

Noblessan keittiömallisto, tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä keittiöratkaisuistaan, on laajenemassa ensi vuonna upeilla lisäyksillä. Sentido-mallisto, joka on jo valmiiksi suosittu, saa nyt uusia värejä, jotka tuovat mukanaan raikkaan ja trendikkään ilmeen. Uudet värit, koralli ja jade, edustavat pehmeitä ja puuterimaisia pastellisävyjä. Nämä sävyt ovat raikas vaihtoehto pitkään suosiossa olleille tummille väreille ja tuovat keittiöön ilmavuutta ja keveyttä.

Noblessan uudet keittiöovet eivät ole pelkästään esteettisesti miellyttäviä, vaan niissä on myös käytännöllisiä ominaisuuksia. Premium-mattapinta ei ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan siinä on myös sormenjälkiä hylkivä pinnoite, mikä tekee ovesta helppohoitoisen. Lisäksi Noblessa tuo markkinoille uuden Curve-vedinuran, joka on suunniteltu erityisesti vetimettömiin Line N -keittiöihin. Curve-vedinuran kaareva muotoilu luo pehmeää muotokieltä keittiöön ja tuo esiin kauniita yksityiskohtia. Tämä uudistus tekee kahvattomista kaapistoista entistäkin tyylikkäämpiä, ja nyt valaistus on saatavilla myös alakaappien tai saarekkeen alempiin vedinuriin, mikä lisää keittiön käytännöllisyyttä ja visuaalista viehätysvoimaa.

Uudet trendivärit ja yksityiskohdat

Noblessan keittiömalliston laajentuminen pastellisävyihin ja uusien yksityiskohtien lisääminen on selvästi suunnattu vastaamaan nykyisiä sisustustrendejä. Pastellisävyt, kuten koralli ja jade, ovat paitsi trendikkäitä, myös monipuolisesti yhdisteltävissä erilaisiin sisustustyyleihin. Ne tuovat keittiöön pehmeyttä ja lämpöä. Curve-vedinuran innovatiivinen muotoilu ja mahdollisuus integroida valaistus kaappien alaosiin lisäävät keittiöön sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä. Tämä yhdistelmä ylläpitää Noblessan mainetta laadukkaana ja trenditietoisena keittiövalmistajana.

Aiheeseen liittyvä lista:

 1. Uudet Värit: Koralli ja Jade
 2. Sävytyyppi: Puuterimaiset Pastellit
 3. Ovien Pinta: Premium-mattapinta, Sormenjälkiä Hylkivä
 4. Uusi Vedinura: Curve-vedinura vetimettömiin Line N -keittiöihin
 5. Valaistus: Integroitu valaistus alakaappeihin ja saarekkeisiin
 6. Tyylikkyys: Kahvattomat kaapistot uudella muotoilulla
 7. Trendit: Raikas vaihtoehto tummille väreille
 8. Sisustustyyli: Yhdisteltävyys erilaisiin sisustustyyleihin

Uusi tuoli- ja pöytämallisto kutsuu viihtymään

Monessa kodissa keittiö on samassa tilassa ruokailuhuoneen ja olohuoneen kanssa. Avoimessa tilassa yhtenäinen kalusteiden muotokieli luo suunnan koko sisustukselle, ja Noblessalta saat kodin eri tiloihin kauniisti yhteensopivat kalusteet. Ruokailuhuoneen kalustevalikoimassamme on nyt uusia, jatkettavia ruokapöytiä, joiden ympärille mahtuu jopa kymmenen ruokailijaa. Ruokapöytiä saa viidellä eri työtasokuosilla puun sävyistä rosoiseen betonikuosiin. Uusi ruokailuhuoneen tuolimallistomme ei tingi käyttömukavuudesta, sillä pehmustetuissa tuoleissa viihtyy pidempäänkin. Tuolien verhoilu on vintage-veluuria tai vegaaninahkaa, joiden värit hehkuvat upeissa murretuissa sävyissä. 

Luonnonläheinen väripaletti näkyy myös työtasovalikoimassamme, jonka uutuuksia ovat Master-tammikuosi ja tummempi pähkinäkuosi. Välitilapaneeliin saa näyttävyyttä uudella, puurimakuosillamme. Paneeli näyttää kolmiulotteiselta rimoitukselta, mutta on lähempää tarkasteltuna sileää laminaattilevyä. 

Tuotekehitys näkyy uusina innovaatioina

Innovaatioita riittää myös kodinkonevalikoimassa: työtasoista tuttu Xtra-mallistomme laajenee kodinkoneisiin, kun esittelemme täysin uudenlaisen keittotasoliesituulettimen ja tasomateriaalin liiton. Xtra Hob –tasoliesituuletin on suunniteltu yhteensopivaksi Xtra-työtasomalliston liuskekivikuosin kanssa, joten ne muodostavat yhdessä lähes näkymättömän ja saumattoman tyylikkään kokonaisuuden. Tämä ainutlaatuinen tasoliesituuletin on Noblessan yksinmyyntimalli, eli sitä ei saa mistään muualta! Myös uudet, 70 cm leveät kylmälaitteet tuovat tehokkaan ratkaisun kylmäsäilytystilan maksimointiin.

Vuoden 2024 keittiömallistomme on luotu inspiroimaan: oli kotisi ja budjettisi minkä kokoinen tahansa, Noblessalta saat juuri toiveidesi mukaisen kokonaisuuden. Laatu ei ole hinnasta kiinni, sillä kaikki mallistomme tuotteet käyvät läpi laatulaboratorion tarkan testausprosessin. Noblessan lukuisat laatusertifikaatit, kuten kotimainen M1-sisäilmaluokitus, osoittavat tuotteidemme olevan todistetusti kestäviä, turvallisia ja sopivan myös allergiakoteihin.

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!  

Lisätiedot: www.noblessa.fi 


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa