Osallistu kilpailuun ja voita DNA:lta Samsung QLED televisio

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla


Samsung The Frame: Tyylikäs lisä olohuoneen sisustukseen

Samsung The Frame ei ole vain televisio, vaan se on suunniteltu toimimaan myös taideteoksena, tuoden yhteen teknologian ja estetiikan. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan kenelle tahansa, joka haluaa yhdistää viihteen ja sisustuksen tyylikkäästi. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, miten Samsung The Frame voidaan integroida osaksi olohuoneen sisustusta.

Esteettinen suunnittelu

Toisin kuin tavalliset televisiot, The Frame on kehitetty mukailemaan kehystettyä taideteosta. Sen ainutlaatuinen Art Mode toiminto mahdollistaa taideteosten ja henkilökohtaisten valokuvien esittämisen, kun laitetta ei käytetä aktiivisesti. Voit valita laajan valikoiman kehysvaihtoehtoja, jotka vastaavat kodin sisustustyylejä ja henkeä, olipa kyseessä sitten moderni minimalismi tai lämmin klassisuus.

Kehysten merkitys ja sijoittelu

Valitsemalla juuri oikeat kehykset, The Frame sulautuu saumattomasti osaksi olohuoneesi sisustusta. Eri materiaalit ja värit mahdollistavat televisiolle täydellisen mukautumisen muuhun sisustukseen, muuntaen sen olohuoneen keskipisteeksi, joka heijastaa ja täydentää tilan estetiikkaa.

Strateginen sijoitus olohuoneessa

Ideaalissa tapauksessa The Frame sijoitetaan huoneen keskeiselle seinälle, missä se toimii kuin perinteinen taideteos. Television voi myös sijoittaa niin, että se on ensimmäinen elementti, jonka vieraat huomaavat – vahvistamalla sen vaikutusta taideteoksena. On tärkeää sijoittaa televisio oikealle korkeudelle, jotta se integroituu täydellisesti olohuoneen muuhun sisustukseen.

Integraatio kodin sisustukseen

The Frame sopii erinomaisesti monenlaisiin sisustustyyleihin. Voit valita kehyksen, joka täydentää minimalistista modernia ilmettä tai integroituu osaksi perinteistä, ylellistä sisustusta. Televisio voi olla osa suurempaa seinäasetelmaa, joka sisältää muita taidekappaleita tai dekoratiivisia elementtejä.

Käyttö osana tilanjakoa

Avarissa tiloissa The Frame voi toimia myös tehokkaana tilanjakajana. Sen asettaminen jalustalle tai kiinnittäminen seinälle auttaa ei ainoastaan määrittelemään tilan visuaalisesti, vaan myös luomaan toiminnallisia alueita, kuten erottamaan olohuoneen ja ruokailutilan.

Samsung The Frame on paljon enemmän kuin vain televisio; se on innovatiivinen sisustuselementti, joka tuo yhteen viihteen ja taidokkaan designin, tehden kodistasi sekä viihtyisämmän että visuaalisesti kiehtovan.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″

Taidetta ja teknologiaa yhdistävä televisio

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on ainutlaatuinen televisio, joka yhdistää huippuluokan kuvantoiston älykkääseen taidetilaan. Tämä televisio sopii erinomaisesti niille, jotka arvostavat sekä teknologista suorituskykyä että visuaalista tyyliä.

Kuva, joka herää eloon

 • QLED-teknologia takaa laajan väriskaalan ja erinomaisen kirkkauden, tuoden esiin kuvan yksityiskohdat ja vivahteet.
 • 4K UHD -resoluutio tarjoaa neljä kertaa tarkemman kuvan kuin Full HD -televisiot, takaten uskomattoman terävän ja realistisen kuvanlaadun.
 • Quantum Processor 4K tekoälyalgoritmeilla varustettuna skaalaa sisältöä lähelle 4K-laatua ja optimoi kuvanlaatua reaaliajassa.
 • HDR-teknologia parantaa kontrastia ja värien toistoa, tuoden kuvan lähemmäs todellista näkökenttää.

Taidetta jokaiseen makuun

 • Kun televisio on pois päältä, se voi toimia taideteoksena ja näyttää taidetta Samsungin Art Storesta tai käyttäjän omasta kokoelmasta.
 • Valittavana on tuhansia taideteoksia eri genreistä, kuten maalauksia, valokuvauksia ja veistoksia.
 • Voit muokata television kehystä ja jalustaa vastaamaan sisustustasi.

Älykäs ja helppokäyttöinen

 • Smart TV -ominaisuudet tarjoavat pääsyn suoratoistopalveluihin, sovelluksiin ja nettiselaimeen.
 • Yhteensopiva ääniavustajien kanssa, kuten Google Assistant ja Amazon Alexa.
 • One Connect Box -liitäntäkeskus mahdollistaa kaapelien piilottamisen ja helpottaa laitteiden liittämistä.

Yhteenveto

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024) 65″ on ainutlaatuinen televisio, joka tarjoaa upean kuvanlaadun, älykkäitä ominaisuuksia ja tyylikkään muotoilun. Se on erinomainen valinta niille, jotka etsivät televisiota, joka on sekä kodin viihdekeskus että taideteos.

Osallistu arvontaan Ykkös-Lohjan kotisivujen kautta tästä klikkaamalla

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa