Suomalainen BlackHorse – miehille – nyt Black Friday tarjouksessa

Hattulan Parolasta markkinoille laukannut Black Horse esitteli legendaarisen mukavat alusvaatteet suomalaisille vuonna 1975, eli melkein 50 vuotta sitten. Näiden vuosikymmenien aikana Black Horse on kasvanut Suomen suosituimmaksi miesten alusvaatemerkiksi. Suomalaisista miehistä 94% tuntee ja 37% käyttää Black Horse-alusvaatteita (lähde: Marketing Clinic 3/2020).

Laadukas ja asiantunteva aluspukeutuminen

Edustamme laatua ja asiantuntemusta aluspukeutumisessa. Valikoimamme sisältää miesten ja poikien suosikit aina yöasuista boksereihin ja pitkistä kalsareista t-paitoihin. Tuotteissamme tärkeintä on mukavuus, istuvuus ja vastuullisuus. Yli 80% kaikista valmistamistamme vaatteista on valmistettu vastuullisista materiaaleista, kuten GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta (Global Organic Textile Standard) ja GRS-sertifioidusta kierrätetystä polyesterista (Global Recycled Standard). Mallistomme tuotteet on valmistettu mukavista, kestävistä ja vastuullisista materiaaleista kuten luomupuuvillasta, kierrätetystä polyesterista ja mulesing-vapaasta merinovillasta.

Mukavuus ja istuvuus jokapäiväisessä elämässä

Miehen elo on ainaista jännän äärellä olemista. Taaperona saattaa jännittää koulu, teininä ihastukset ja aikuisena se, millaisen maailman jättää omalle jälkikasvulleen. Black Horse on ollut suomalaisen miehen iholla jo yli 45 vuotta ja tietää, että kalsarit kannattaa vaihtaa kerran päivässä. Toisinaan jopa kahdesti. Kun seuraavan kerran vaihdat, vaihda laadukkaisiin ja mukaviin Black Horse -boksereihin.

Pitkien kalsareiden valinta – mitä ottaa huomioon?

Pitkien kalsareiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat:

  1. Ulkokäyttöön: Suosittelemme luomupuuvillasta valmistettuja pitkiä kalsareita. Luomupuuvilla pitää käyttäjän varmasti lämpimänä Suomen talviolosuhteissa.
  2. Monikäyttöiset: Jos tarpeena on pysyä ulkona lämpimänä ja tuntea itsensä myös sisällä mukavaksi suosittelemme bambuviskoosista valmistettuja pitkiä kalsareita, jotka tuntuvat kevyeltä päällä ja sopivat hyvin myös herkkäihoisille.
  3. Urheiluun: Ulkoliikuntaan suosittelemme mikrokuidusta valmistettuja urheilu pitkiä kalsareita. Hengittävä ja erittäin joustava materiaali auttaa pitämään olon mukavana myös urheilusuorituksissa.

Boksereiden istuvuus – tärkeitä seikkoja

Kun haluat löytää istuvat bokserit, harkitse seuraavia asioita:

  • Vyötärön kiristys: Kiristääkö vyötärö? Vyötärön kiristäminen on selkeä epämukavuustekijä. Tähänkin onneksi löytyy vaihtoehtoja, jotkut pitävät kapeammasta kuminauhasta ja jotkut leveämmästä kuminauhasta.
  • Kupin kiristys: Kiristääkö kuppi? Jos bokserit eivät muuten kiristä, mutta kuppiosa kiristää, on aika miettiä uusia vaihtoehtoja.
  • Hankaus: Hankaako bokserit? Hankaaminen tai lahkeiden liikkuminen sekä rullautuminen aiheuttaa epämiellyttävyyden tunnetta. Hankaaminen voi aiheuttaa ihoärsytystä ja lahkeiden jatkuva liikkuminen muuten vaan epämukavuutta.
  • Pituus: Onko pituus sopiva? Liian lyhyet tai liian pitkät lahkeet voivat myös olla epämukavuustekijä.

Sukat jokaiseen tarpeeseen ja käyttötarkoitukseen

Vaikka miesten sukat saattavat tuntua pieneltä yksityiskohdalta päivittäisessä pukeutumisessa, ne voivat kuitenkin tehdä eron mukavuudessa ja tyylikkyydessä. Yhtä oikeaa miesten sukkaa jokaiseen tilanteeseen ei ole ja sen takia onkin tärkeää tietää, millaiset sukat sopivat parhaiten erilaisiin tilanteisiin tai käyttötarkoituksiin. Koostimme lyhyen oppaan mihin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin sinun kannattaa meidän sukkia valita. Black Horse -miesten sukat on valmistettu kuluttajatutkimuksen pohjalta ja sen avulla pystymme vastaamaan käyttötarkoituksiin ja ominaisuuksiin, joita suomalainen mies sukiltaan haluaa. Kaikki sukkamme ovat mukavia, kestäviä ja pysyvät hyvin paikoillaan.

Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus

Black Horse -alusvaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa korostamme vastuullisuutta ja ympäristötietoisuutta. Käyttämämme materiaalit, kuten luomupuuvilla ja kierrätetty polyesteri, ovat valittu huolellisesti ympäristöä kunnioittaen. Myös tuotantoprosessimme on suunniteltu minimoidakseen ympäristövaikutukset. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Black Horse -alusvaatteita hyvillä mielin tietäen, että olet osa kestävämpää tulevaisuutta.

Mukavuus yläosissa – T-paidat ja aluspaidat

Black Horsen T-paidat ja aluspaidat on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja liikkuvuutta arjessa. Ne eivät ainoastaan sovi täydellisesti yhteen alusvaatteidemme kanssa, vaan myös tarjoavat pehmeän ja miellyttävän tunteen ihoa vasten. Oli sitten kyseessä työpäivä toimistolla tai rentoutuminen kotona, Black Horse pitää huolen, että tunnet olosi mukavaksi.

Tuotteiden monipuolisuus ja käyttötarkoitukset

Black Horsen tuotevalikoima tarjoaa ratkaisuja eri elämäntilanteisiin. Olipa kyseessä urheilu, ulkoilu tai arkinen pukeutuminen, löydät valikoimastamme sopivan vaihtoehdon. Esimerkiksi urheiluun suunnatut alusvaatteemme ovat hengittäviä ja nopeasti kuivuvia, mikä tekee niistä ihanteelliset intensiivisiin aktiviteetteihin.

Black Horse -lahjasetit

Etsitkö täydellistä lahjaa miehelle elämässäsi? Black Horse-lahjasetit ovat oiva valinta. Lahjasetit sisältävät huolella valittuja tuotteita, jotka tarjoavat mukavuutta ja tyylikkyyttä. Ne ovat käytännöllisiä, mutta samalla arvostettuja lahjoja, jotka ilahduttavat saajaansa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa