Vaatteita ja muuta maailman verkkokaupoista – tarvitsetko sinä jotain vai onko aika ostaa lahja?

Jos olet ostanut, tai olet ensimmäistä kertaa ostamassa ulkomailta jotain itsellesi tai tutullesi, et ole ainoa suomalainen. Ja vaikka mekin mielellämme edustamme suomalaisia verkkokauppoja, saamme kuitenkin tulomme vain sitä kautta, että joku ostaa näiden mainoslinkkien perusteella jotakin – siksi meidänkin on tarjottava teille myös kansainvälisiä tuotteita. Suomalaiset tekevät kansainvälisesti verraten suuren osan ostoksistaan verkossa, kertoo Kaupan liiton selvitys. Yli 40 prosenttia verkko-ostoksiin käytetyistä euroista päätyy ulkomaisille verkkokaupoille.

Suomalaiset ostavat verkosta erityisesti matkoja ja majoitusta, muotia ja vaatteita sekä elektroniikkaa. Miehistä noin 67 prosenttia ostaa verkosta elektroniikkaa, kun taas naisten keskuudessa muoti on yleisin verkko-ostamisen kohde. Nettishoppailu on suositumpaa miesten kuin naisten keskuudessa.

Vaatteita ulkomailta

Vaatekauppahan voi sijaita omassa kotikaupungissakin, mutta olla kuitenkin kansainvälinen ketju – tämän tietävät meistä kaikki, mutta kuitenkin ostamme myös niistä. Syitä on monia, mutta useimmiten riittää syyksi jo se, ettei suomalaisia tuotteita ole yksinkertaisesti saatavilla samalla valikoimalla kuin kaikkia muita. Suomalaiset ostavat verkosta eniten vaatteita ja kenkiä, ja ulkomaisista verkkokaupoista löytää niitä usein edullisemmin. Myös valikoimat ovat suurissa ulkomaisissa verkkokaupoissa laajemmat. 

Meillä Suomessa on varsinkin lähinaapureista paljon vaateketjuja sekä sisustusalanketjuja, mutta vastaavasti suomalaisia ketjuja ei ole naapurimaissa…

Suomalaisia tarjouksia

Onneksi meillä on myös suomalaisia verkkokauppoja. Perinteisesti ulkomaisia verkkokauppoja suosineet suomalaiset ovat löytäneet kotimaiset verkkokauppamarkkinat.

Hyvinvoinnin verkkokaupat

Hyvinointiin liittyviä verkkokauppoja on myös todella paljon – tässä niistä varmasti sinullekin tuttuja, mutta oletko jo testannut heidän palveluitaan ja tuotteitaan?

Hyvinvointimme on osien summa, siihen liittyy niin se henkinen hyvinvointi, liikunta kuin myös se, mitä syömme. Kehon biomekaniikka, yleinen terveys, fyysinen aktiivisuus, henkinen energia, sosiaaliset suhteet… hyvinvointi koostuu monesta osa-alueesta. Jos jokin niistä alkaa sakata, se vaikuttaa väistämättä jossain vaiheessa muihinkin.

Hyvinvointiin liittyy myös lääkärit, ja oman kehon seuranta.

Arvontaa – voittoja tarjolla

Ja kiitokseksi sinulle, että tällä kertaa luit tämän sivun, tarjoamme vielä mahdollisuuden osallistua kilpailu.fi arvontaan, missä tarjolla olisi luksusmeikkejä.

Alennukset ja alennuskoodit

Monissa kaupoissa, varsinkin nettikaupoissa, on tarjolla erilaisia koodeja, joilla saa alennuksen, näitä sanotaan alennuskoodeiksi. Erilaiset alennuskoodit voivat olla saatavilla suoraan verkkokauppojen omilta sivuilta, tai erilaisilla affiliate sivustoilta, blogeista, videoista – toisaalta alennukset voivat olla suoraan saatavilla ilman mitään koodeja. Verkkokaupan hinnoittelu on hieman erilaista kuin perinteisen kivijalkaliikkeen, ja monesti myös tarjouksia on enemmän, ja niitä voi verkkokaupoissa olla useita erilaisia.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa