Veke lanseeraa uusia kotimaisia kalustesarjoja Habitaressa

Sisustajan huonekalukauppa Veke on mukana Suomen suurimmassa huonekalu-, design- ja sisustustapahtumassa – Habitare-messuilla, osastolla 7f160. Veke lanseeraa messuilla oman tuotannon kotimaiset, Lapissa suunnitellut ja valmistetut uutuudet: Havu- ja Taimi -tuoteperheet.

Veken pyrkimys on elää vahvasti ajassa, niin tuotevalikoiman, kuin koko yritystoiminnan näkökulmasta. Missiona on tarjota kestävästä kehityksestä tinkimättä ja suomalaista käsityötä suosien niin kodikkaita, trendikkäitä kuin käytännönläheisiä sisustusratkaisuja erilaisiin koteihin. Yhtiön strategisten arvojen ytimessä ovat vastuullisuus ja kotimaisuus. Tulevaisuudessa yhtiö panostaa myös muotoiluun ja etenkin nuoriin suomalaisiin muotoilijoihin. Veken liiketoiminnalle on myönnetty avainlipputunnus.

Viime vuoden aikana globaalit toimitusketjut menivät monilta osin rikki, mikä toi yhtiön uuden äärelle. Samalla ajatus männyn suosion kasvusta vahvistui. Niinpä Veke ja ranualainen liimalevytehdas ASWood päätyivät yhdistämään voimia yrityskaupan myötä. Veke osti merkittävän osuuden ASWoodista ja syntyi uusi mäntyhuonekalutehdas ja sen myötä ensimmäiset oman tuotannon tuotesarjat Havu ja Taimi.

Havu- ja Taimi -tuotteet valmistetaan laadukkaasta pohjoissuomalaisesta männystä, joka valikoitui käyttöön sen rakenteen ja vähäoksaisuuden ansiosta. Koska mäntyhuonekalujen raaka-aine tulee tehtaan läheisyydestä, matka metsästä raaka-aineeksi ja tuotantoon, sekä varaston kautta käyttöön, on mahdollisimman lyhyt.

Havu-tuotesarja koostuu ajattomista ja monipuolisista kalusteista, jotka sopivat jokaiseen tilaan ja tyyliin. Erikokoisten moduulien, kansilevyjen ja sokkelien avulla sarjan säilytyskaluste muuntautuu tarpeisiisi sopivaksi. Havu kaappi on ajaton ja monikäyttöinen valinta, kaappeja voi yhdistellä eri väreissä isoksi kokonaisuudeksi ja käyttää monenlaiseen säilytykseen.

Taimi -tuotesarja syntyi sisustusharrastaja Linda Viipurin ja Veken yhteistyönä. Yhteistyö sai alkunsa sosiaalisen median sisustusryhmän kautta, kun Linda julkaisi paljon huomiota herättäneen kuvan upeasta DIY-senkistään. Julkaisun noteerasi myös Veken toimitusjohtaja Markus Ranua, ja pian yhteistyönä toteutettava sarja olikin jo tekeillä!

Havu senkki on osa Veken oman mäntyhuonekalumalliston ensimmäistä tuotesarjaa

Veke ja Habitare järjestävät messuilla yhteistyössä Sisusta tila -kilpailun messuklubilaisille. Paras sisustaja voittaa itselleen 500 €:n lahjakortin Veken verkkokauppaan. Kilpailuun voi osallistua Habitaressa 7.-11.9.2022 klo 11-17, osastolla: 7f160.

Havu kaappi sopii seinälle ripustettavaksi. Kuva: Veken Kaluste Oy.

T-paita logolla ja painatuksella

Oletko etsinyt toimittajaa omalle joukkueellesi, tiimillesi tai yrityksellesi? Tarvitsetko paitoja, kasseja, vaatteita töihin, liikkeeseen, varastolle, raksalle. Mainosteippaamo Omalogo toteuttaa toiveesi: t-paita painatuksella omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan toimitetaan Matkahuollon avulla ympäri Suomea. Tarjolla on kaikenlaisia paitoja ja muita vaatteita edullisista vaihtoehdoista alkaen, ja Omalogo antaa kirjallisen tarjouksen mukana yleensä aina useamman vaihtoehdon t-paita malleista – jos siis tarvitset tällaista palvelua, niin Omalogosta saat tarvittaessa vaatteet, painatuksen sekä suunnittelun.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa