Zadaan perustaja ja toimitusjohtaja Iiro Kormi Forbesin arvostetulla 30 under 30 Europe -listalla

Forbes listaa vuosittain 30 innovatiivista alle 30-vuotiasta vaikuttajaa eri aloilta. Vähittäis- ja verkkokauppakategoriassa Suomea edustaa 29-vuotias Iiro Kormi, joka perusti vuonna 2015 Zadaa-muotimarkkinapaikan. Alle kahdessa vuodessa (applikaatio julkaistiin alkuvuonna 2016) Zadaa on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi muodin mobiilimarkkinapaikaksi. Nuoresta iästä huolimatta yli kahdeksan vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin alalta yhdistettynä miehen intohimoon yrittäjyyttä kohtaan ovat tuoneet hänet askel askeleelta lähemmäs unelmaansa luoda Zadaasta kansainvälinen menestystarina.

 

Kysyimme, miltä tuntui saada oma nimi nän arvostetulle listalle. “Mahtavalta. Hienoa, että kova yhteinen työ tiimimme kanssa on huomioitu. Tällaisia nimityksiä on mukava ottaa vastaan. Olen pienestä pojasta lähtien ollut kiinnostunut liiketoiminnasta. Myin tislattua hiekkaa naapureille jo 6-vuotiaana,” naurahtaa Kormi.

 

Zadaalla on yli 150 000 käyttäjää useissa maissa. Kormi kertoo yrityksensä tavoitteeksi yhdistää kaikki maailman vaatekaapit. Suunnitelma on toiminut erinomaisesti, sillä sovellusta käyttävät jo sadat muotivaikuttajat, artistit ja tv-kasvot sekä Suomessa että Tanskassa. Zadaa aikoo tehdä kiertotaloudesta välttämättömän osan muodin tulevaisuutta. Kun tuotanto ja kulutus synnyttävät mahdollisimman vähän hukkaa, myös jätettä syntyy vähemmän.

 

Forbesin lista:

https://www.forbes.com/30-under-30-europe/2018/retail-ecommerce/#1d2b3a5b4188


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa