Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

-> tässä artikkelissa on mukana mainoslinkkejä

Telia tarjoaa houkuttelevan kampanjan, jossa uudet ja siirtyvät asiakkaat voivat saada merkittävän lisäedun liittymän vaihdon yhteydessä. Liittyessäsi Telian asiakkaaksi ja valitessasi yhden kampanjaan kuuluvista liittymistä, saat JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet kaupan päälle. Tämä tarjous lisää entisestään vaihtamisen houkuttelevuutta.

Liittymätarjoukset ovat kilpailukykyisiä ja ne on räätälöity vastaamaan nykypäivän korkeita datakäytön tarpeita. Liittymävaihtoehdot, jotka oikeuttavat kuulokkeiden saamiseen, ovat monipuolisia ja tarjoavat erilaisia nopeusvaihtoehtoja niin 4G- kuin 5G-verkoille.

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

Rajaton 200M 29,99 €/kk
Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk
Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

Kampanjan kesto: 6.-12.11.

JBL Tune 770NC

JBL Tune 770NC on langattomat, melua vaimentavat kuulokkeet, jotka tarjoavat käyttäjilleen korkealaatuista ääntä ja pitkäkestoista mukavuutta. Ne ovat osa JBL:n laajaa valikoimaa, joka on tunnettu sen kyvystä yhdistää laatu, kestävyys ja suorituskyky kohtuulliseen hintaan. Kuulokkeet hyödyntävät aktiivista melunvaimennustekniikkaa, joka luo käyttäjälle mahdollisuuden nauttia musiikista ilman häiritseviä ulkopuolisia ääniä.

Tekninen suunnittelu

JBL Tune 770NC on suunniteltu ergonomisesti sopimaan erilaisiin päähän ja korviin mukavasti. Pehmustetut korvakupit ja säädettävä pääpanta takaavat, että kuulokkeita voi käyttää pitkiä aikoja ilman epämukavuutta. Akkukesto on vaikuttava, jopa 35 tuntia aktiivisen melunvaimennuksen kanssa, ja nopea latausominaisuus antaa käyttäjälle lisää käyttöaikaa vain muutamassa minuutissa.

Äänenlaatu

JBL:n ääniprofiili on tunnettu tasapainoisesta soinnista, jossa on riittävästi basson syvyyttä ja selkeät keski- ja korkeat taajuudet. Tune 770NC:ssä tämä profiili yhdistyy edistyneen melunvaimennusteknologian kanssa, mikä takaa laadukkaan kuuntelukokemuksen jopa meluisissa ympäristöissä. Lisäksi kuulokkeet tukevat useita äänikoodereita parhaan mahdollisen langattoman äänenlaadun varmistamiseksi.

Käytettävyys ja ominaisuudet

Kuulokkeiden käyttöliittymä on intuitiivinen, sisältäen kosketuspainikkeet, joilla voi hallita äänenvoimakkuutta, kappaleiden vaihtoa ja puheluita. Bluetooth-yhteyden avulla kuulokkeet paritetaan helposti eri laitteiden kanssa. JBL Tune 770NC:ssä on myös monipuolinen mikrofoni, joka mahdollistaa selkeät puhelut ja äänikomennon käytön yleisimpien ääniavustajien kuten Googlen Assistantin ja Amazonin Alexan kanssa.

Melunvaimennus

Aktiivinen melunvaimennusteknologia on yksi JBL Tune 770NC:n myyntivalteista. Se kykenee poistamaan suurimman osan taustamelusta, antaen käyttäjälle mahdollisuuden uppoutua täysin musiikin maailmaan. Tämä ominaisuus on erityisen arvostettu matkustettaessa tai työskenneltäessä avokonttoriympäristöissä, joissa häiriötekijät voivat olla jatkuvia.

Yhteensopivuus ja liitettävyys

JBL Tune 770NC on suunniteltu yhteensopivaksi useimpien älylaitteiden kanssa ja tukee Bluetooth 5.0 -teknologiaa, joka takaa nopean ja vakaan yhteyden. Lisäksi kuulokkeet ovat yhteensopivat JBL Headphones -sovelluksen kanssa, joka tarjoaa lisäominaisuuksia ja mahdollisuuden muokata kuuntelukokemusta.

Kestävyys ja kannettavuus

Vaikka JBL Tune 770NC on rakennettu kestämään päivittäistä käyttöä, ne ovat myös suunniteltu olevan helposti kannettavissa. Kuulokkeet ovat taittuvat ja niitä voidaan kuljettaa mukanaan kompaktissa kotelossa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin työmatkoille kuin vapaa-ajankin matkustukseen. Materiaalien laatu ja rakenne on suunniteltu kestämään ajan hampaita, mikä tekee niistä hyvän sijoituksen pitkällä aikavälillä.

Hinta-laatusuhde

JBL Tune 770NC tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen verrattuna markkinoiden muihin vastamelukuulokkeisiin. Ne tarjoavat premium-ominaisuuksia, kuten laadukkaan melunvaimennuksen, pitkän akkukeston ja erinomaisen äänenlaadun, ilman että hinta nousee liian korkeaksi. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisille kuluttajille.

Selkeä listaus: JBL Tune 770NC:n ominaisuudet

 • Aktiivinen melunvaimennus
 • Langaton Bluetooth 5.0 -yhteys
 • Jopa 35 tunnin akkukesto
 • Nopea latausominaisuus
 • Ergonominen muotoilu ja säädettävä pääpanta
 • Kosketuspainikkeet helppoon hallintaan
 • Yhteensopiva JBL Headphones -sovelluksen kanssa
 • Taittuva muotoilu kannettavuuden parantamiseksi

Teliasta

Telia on yksi johtavista telekommunikaatioyrityksistä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yrityksen toimialaan kuuluu laaja kirjo palveluita, kuten matkapuhelinliittymät, laajakaistayhteydet, televisiopalvelut ja erilaiset digitaaliset ratkaisut niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Telia on tunnettu innovatiivisista palveluistaan, joilla se pyrkii vastaamaan modernin yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Digitaalisen murroksen myötä Telia on panostanut entistä enemmän digitalisaation mahdollistamiin palveluihin ja työkaluihin, jotka tukevat niin yksilöiden kuin yritysten arkea.

Historia ja laajentuminen

Telia on perustettu Ruotsissa, ja sen juuret ulottuvat kauas telekommunikaation alkuaikoihin. Alun perin valtion omistama monopoli on vuosien saatossa muuntunut yksityistetyksi, pörssilistatuksi yritykseksi.

Yritys on laajentunut merkittävästi Pohjoismaiden ja Baltian ulkopuolellekin, esimerkiksi Keski-Aasiaan ja Espanjaan. Laajentuminen on tapahtunut sekä orgaanisen kasvun että strategisten yritysostojen kautta. Tämä kansainvälinen kasvu on vahvistanut Telian asemaa globaalilla telekommunikaatiomarkkinoilla.

Vastuullisuus ja kestävyys

Telia on omaksunut vastuullisuuden keskeiseksi osaksi liiketoimintaansa. Yritys pyrkii vähentämään omaa ympäristövaikutustaan ja edistämään kestävää kehitystä kaikessa toiminnassaan.

Vastuullisuuteen kuuluu esimerkiksi investoinnit uusiutuvan energian käyttöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen. Lisäksi Telia panostaa digitaalisen osaamisen levittämiseen ja pyrkii tukemaan yhteiskunnallista tasa-arvoa tarjoamalla palveluitaan mahdollisimman laajasti.

Palveluvalikoima

Telia tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka kattavat niin perinteiset telekommunikaatiopalvelut kuin uudemmat IT- ja pilvipalvelutkin. Palveluiden keskiössä on asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja joustavat ratkaisut, jotka mukautuvat muuttuvaan maailmaan.

Erityisesti yritysasiakkaat hyötyvät Telian tarjoamista kattavista IT-palveluista, jotka auttavat yrityksiä digitalisoitumaan ja parantamaan toimintansa tehokkuutta. Yksityisasiakkaille taas tarjotaan esimerkiksi erilaisia viihdepalveluita ja älykoti-ratkaisuja.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa