Vernis Blend Electronic: hansgrohen uusi kosketusvapaa ja vettä säästävä pesuallashana

Olipa kyse ovenkahvoista, matkapuhelimista tai ostoskärryistä: jokapäiväisessä elämässä kädet ovat jatkuvasti kosketuksissa bakteerien kanssa. Säännöllinen ja huolellinen käsienpesu vähentää bakteerien määrää ja näin vähentää infektioiden riskiä. Hanojen kosketusvapaa käyttö voi parantaa hygieniastandardeja julkisissa tiloissa, mutta myös yksityisissä tiloissa, kuten vieras-wc:ssä, kosketusvapaat hanat ovat yhä suositumpia. Virtaaman kestoa ja lämpötilaa voidaan säätää erikseen tarpeen mukaan. Vernis Blend -sarjan uudella elektronisella hanalla hansgrohe esittelee laadukkaan ja ajattoman muotoiluratkaisun perusteelliseen, kosketusvapaaseen käsihygieniaan sekä julkisissa että yksityisissä kylpyhuoneissa.

Vernis Blend Electronic: Korkea hyötysuhde ja toiminnallisuus

Kytke päälle ja pois päältä koskematta: integroidun tunnistintekniikan ansiosta uusi Vernis Blend -elektroninen hana takaa koskemattoman ja kätevän käytön erityisesti silloin, kun hygienialle, mukavuudelle ja vedenkulutukselle asetetaan korkeimmat vaatimukset. Laadukkaan metallipinnan sekä pyöristettyjen ja sileiden reunojen muotoilun ansiosta Vernis Blend sopii harmonisesti myös yksityisiin kylpyhuoneisiin, kuten vieras-wc:hen. Joustavien vesisuihku- ja lämpötila-asetusten sekä mahdollisuuden valita akkuversion tai 230 V:n verkkovirtayhteyden välillä näin Vernis Blend sopii täydellisesti käyttäjän tarpeisiin. Automaattisessa sovitteessa on lämpödesinfiointitoiminto, joka torjuu putkissa olevia viruksia tai bakteereja jopa 70 °C:n lämpötilassa. Tämän ansiosta hana soveltuu myös juomavesihanaksi julkisissa kylpyhuoneissa.

Linkit

Oletko kiinnostunu autoista?

Oletko kiinnostunut nimenomaan eurooppalaisista autoista, BMW:n uutuuksista, Mersuista… ja vaikka siitä, mitä kuuluu Polestarille, eli Volvon sähköversioille? Näistä voi lukea lisää www.europeancars.fi sivustoltamme. Tervetuloa vierailemaan.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa