Uutta Lundialta – rottinkimallisto

Tunnelmallinen, ilmava rottinki nostaa Lundia Classic -hyllystön uudelle tasolle


Lundia Classic -klassikkohyllystö on saanut uudet kevyen ilmavat, suomalaisia käsityöjuuria kumartavat rottinkiset ovet. Osittain läpinäkyvä rottinkisäleikkö säilyttää hyllystön keveyden, piilottaen kuitenkin tavarat kainosti suojiinsa.

Mistä idea rottingin käyttöön syntyi?


”Ihailimme rottinkisia tuotteita ja rottingin valmistukseen liittyvää artesaaniosaamista yhdessä työkavereiden kanssa. Ja kuin sattumalta löysimme läheltä tutun tuottajan, jolla on tarvittavat
käsityötaito” kertoo Lundian markkinointipäällikkö Iiris Hollo.
”Rottinkitäyte oveen valmistetaan lähellä Riihimäellä, ja sitä työstävät meille tutut puusepät. Rottingin kuivatus vaatii hieman kärsivällisyyttä ja paljon perittyä tietotaitoa. Olimme onnekkaita löytäessämme osaavan yhteistyökumppanin.”

Mitä tuotteita rottinkimallistossa on?


”Lundian filosofian ytimessä ovat pitkäikäisyys ja muunneltavuus, joten luonnollisesti uusi rottinkisia ovia voi yhdistää jo olemassa olevaan Lundia Classic -hyllyyn” Hollo kertoo.
”Rottinkiovet ovat jatkoa Lundian Moments-mallistolle, joka nostaa esille klassikkohyllyjen uusia puolia. Ovia voi tietysti yhdistää myös kokonaan uuteen Lundia Classic -hyllystöön tarpeen ja tilan mukaan.”


Valmiina kokonaisuuksina rottinkimallistossa on saatavilla matala, vaikkapa tv-tasoksi sopiva senkki, useampi puolikorkuinen senkki sekä ja yksi korkea kaappi. Vaalea rottinkipunos toimii hyvin yhteen niin valkolakatun, ruskeaksi petsatun kuin tummankin Lundia Classic -hyllyn kanssa.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen