Haluaisitko sinä panostaa ekologiseen firmapukeutumiseen?

Ekologiset arvot ovat nousseet viime aikoina selvästi aiempaa suurempaan arvoon. Toisaalla ruokakulttuurissamme on alettu arvostaa luomua, mutta myös vaatetuksessa ja pukeutumisessa on alettu kysellä enemmän niistä oloista, missä vaatteet on tehty.

Tähän tilanteeseen haluaa myös Mainosteippaamo OmaLogo omalta osaltaan tarjota vaihtoehdon. OmaLogo tuo tarjolle maahantuojansa kautta Ecologie vaatesarjan, jossa vaatteet tehdään 100% kierrätetystä puuvillasta.

100% kierrätettyä puuvillaa

Esimerkiksi kaikki vaatteiden tuottajat ovat joko WRAP tai DESEX sertifioituja tuottajia. Puhutaan kestävättä kehityksestä ja sitä tarjoavat Ecologien uudet tuotteet, joissa on saatavilla t-paitaa, svetaria ja pudottuja svetareita sekä hupparimallin.

Neulepaitaa, hupparia – ekologisesti

Kaikki vaatteet on tuotettu ekologisesti ystävällisestä puuvillasta. Se siis tarkoittaa, että puuvilla on uudelleen tuotettu alkuperäisen vaatetuotannon ”jätteestä”, eli niistä leikkeistä, jotka ovat jääneet leikkuuhuoneiden lattialla, ja joka muuten meni kaatopaikalla. Sen sijaa, ne on uudelleen lajiteltu värin mukaisesti, puuvilla on uudestaan ”hajoitettu”, siihen on lisätty polyesteriä ja tehty uudelleen langaksi, josta sitten on tuotettu uusi vaatesarja.

Tämä malli on logolla ja nimellä painettavissa

Koko uusiotuotanto on kuivatuotantoa, eli kemikaalien ja vesijätteen lisääntyminen luontoon vältetään. Tuotantotapa vähentää myös kaatopaikalle päätyvän puuvillan määrää ja samalla vähennetään hiilidioksipäästöjä, koska ei tarvitse kasvattaa ja prosessoida uutta puuvillaa.

Luontoa säästämällä

Jokaista puuvillatonnia kohden uudelleen rakennettu puuvilla säästää 8 litraa vettä, 25 kiloa kemikaaleja, 25 Kw/h energiaa, 2 litraa hukkavettä kasvuvaiheessa ja 50 neliötä puuvillan kasvualaa.

Jos olet kiinnostunut edullisesta mutta luontoa säästävästä vaihtoehdosta firmapukeutumisessa tai esimerkiksi asiakaslahjoissa, tutustu tuotteisiin lisää verkkokaupasta, josta voit myös samalla tehdä tarjouspyynnön.

On hyvinkin mahdollista, että tulevaisuudessa entistä useammat tuottajat lisäävät ekologisia tuotteitaan ja teollisuuden standardiksi syntyy todellisesti luonnon huomioiminen ja jätteen vähentäminen, mutta asian hyväksi voi jo nyt tehdä jotai, ecologie on hyvä esimerkki tällaisesta tuotteesta.