JYSKiltä kaksi valloittavaa tyyliä jouluiseen sisustukseen

Shimmer Christmas -tyyli huokuu kimallusta ja lämpöä. Sisustuksessa yhdistyvät pehmeät ja dekoratiiviset koristetyynyt sekä kimaltavat joulukuusenkoristeet. Säihkyvät kynttilälyhdyt ja piensisustustuotteet viimeistelevät lämminhenkisen joulutunnelman.

Makuuhuoneen ilmeen saa astetta juhlavammaksi yhdistämällä ylellistä samettia, kimaltavia koristetyynyjä, ja tunnelmallisia kynttilöitä ja valoja.

Mikäli pidät enemmän pelkistetystä ilmeestä, JYSKin jouluvalikoimassa on useita uutuustuotteita moderniin makuun. Muutama tarkkaan harkittu katseenvangitsija tai kaunis sommitelma tuo ripauksen joulutunnelmaa.

SLEIPNIR-joulukuuset, valoketju ELLI ja FERAH-kalenteri joulun odotukseen

BESTLA-valolaatikko, FENRIR-valoketju ja FYLGJER– joulukoristeet tuovat juhlavaa ilmettä vaikkapa Itsenäisyyspäivään.

Yksinkertaisen tyylikäs KVASIR-joulukoriste tai kimallusta HALM-lämpökynttilänjalkojen avulla

JYSKin valikoimassa on runsaasti erilaisia valosarjoja niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Valoketjut, joissa on läpinäkyvä ketju, sopivat hyvin esimerkiksi lasimaljan tai lyhdyn sisälle tuomaan tunnelmaa. Langattomilla joulukuusenvaloilla, valosarjoilla lipputankoon tai vaikkapa paristokäyttöisillä, koristeellisilla led-valosarjoilla on helppo somistaa jouluinen ilme niin kodin sisälle kuin pihallekin.

Red Christmas -tyyli huokuu puolestaan perinteistä pohjoismaalaista joulutyyliä, jossa yhdistyvät punaisen ja vihreän eri sävyt.

Anna luovuutesi loistaa ja koristele kotisi lumoavilla joulukuusenkoristeilla sekä hauskoilla jouluvaloilla, jotka tuovat jouluisen tunnelman. Posliiniset ELLE-koristeet sopivat niin joulukuusenkoristeeksi, somisteeksi tai joulupakettiin.

Jouluiset ANGELIT-lasit ilahduttavat vaikkapa lahjana.

Joulun valikoima saapuu myymälöihin viikoilla 41-42.

Katso lisää joulun valikoimaa täältä.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen