Katsaus vuoden 2018 urheilumuotiin

Kerrytä iloja, älä kiloja!

 Liikunnan tärkein tehtävä on tuottaa iloa ja hyvää oloa, tämän takia on tärkeää ottaa huomioon urheiluvaatteiden hyvä istuvuus.

Uudenvuoden lupauksen tehneet sportti-intoilijat saattavat katua lupaustaan, kun he tajuavat että kaapissa lojuvat treenivaatteet ovat jääneet pieneksi tai venyneet muodottomiksi. Tämän seurauksena into urheilemiseen usein hiipuu. Onneksemme tähänkin oireeseen on keksitty piristysruiske!
Kevään pirteät tuulet tuovat tullessaan kevätmallistojen uudet ja trendikkäät treenivaatteet.

Spurttaa Riannon Showroomiin hypistelemään ensi kevään ja kesän uutuuksia!

1. Synsam Sopimus
Eri urheilulajit vaativat silmälaseilta erilaisia ominaisuuksia. Synsam on urheilulasien asiantuntija, jonka maan laajimmasta Synsam Sport-mallistosta löytyy kehyksiä jopa 18 eri tyyppiseen urheilulajiin.

Urheilulaseissa ei ainoastaan ole erivärisiä ja -mallisia kehyksiä laidasta laitaan. Eri lajeilla on omanlaiset vaatimuksensa myös linssien suhteen. Esimerkiksi linssin kovuus, heijastamattomuus, lian- ja vedenhylkivyys tai kontrastia parantavat ominaisuudet vaihtelevat lajista riippuen.

Synsam Sopimuksen kautta asiakas voi vuokrata silmälasit käyttöönsä kuukausimaksua vastaan. Sopimus sisältää vähintään kolmet tai useammat silmälasit, jotka voi valita vapaasti Synsamin laajasta valikoimasta.
Sopimuksen kuukausihinta kolmille kehyksille on alkaen 19 euroa kuukaudessa.

2. HALTI, Luulia W -shortsit
Naisten kevyet kaksikerroksiset treenishortsit aktiiviseen liikuntaan. Shortsien ulkopinta on tehty rei’itetystä mikro-materiaalista, joka on kevyt ja hengittävä. Joustavat alusshortsit takaavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden. Saatavana sinisessä tai graniitinharmassa värissä, koot: 32-46, hinta 44,90 euroa
3. CHANGE, Sport-urheiluliivit
Hengittävät ja tukevat sporttialusasut tekevät liikkumisesta mukavampaa. Change Lingerien Sport-urheiluliivit on suunniteltu erityisesti isopovisille ja niiden kokovalikoima on markkinoiden laajimpia. Liiveissä on säädettävät olkaimet ja leveä, säädettävä hakaskiinnitys. Uutena sävynä on grey melange. Changen urheilualushousuja on saatavana string-, tai- ja hipster-mallisina.
Change Lingerie, Sport-urheiluliivi, koot: XXS 3 – XL 1-4, uutuusväri: grey melange, hinta 59,95 euroa
4. HALTI, Kauno W -kaprihousut
Juoksuun tai kuntosalille tarkoitetut kaprihousut on kuvioitu rohkealla graafisella printillä ja hehkuvilla väreillä. Hyvä istuvuus takaa paremman treenisuorituksen. Lyhyempi lahjevalinta sopii helposti hikoilevalle.
Saatavana myös trikoomittaisena sekä harmaalla kukkakuviolla, koot: 32-46, hinta 49,90 euroa
5. HALTI, Pallas W -ulkoilutakki
Monikäyttöinen ulkoilutakki, jossa kiinteä säädettävä huppu. Takin suunnittelussa on käytetty kahta eri tavalla kudottua materiaalia, joka tekee takista kulutusta kestävän, kevyen ja venyvän ulkoiluvaatteen.
Saatavana mustassa sekä violetissa väreissä, koot: 32-46, hinta 159 euroa
6. HALTI, Pallas W -ulkoiluhousut
Pallas housut ovat monikäyttöiset X-stretch menetelmällä valmistetut ulkoiluhousut. Ne joustavat joka suuntaan, joka takaa hyvän istuvuuden. Leikkaukset ovat kehitetty korostamaan naisen muotoja, kuten pakaroita ja sääriä.  Housut sopivat sekä lämpimiin että viileisiin kevät- ja kesäpäiviin.
Saatavana mustassa sekä violetissa väreissä, koot: 32-46, hinta 129 euroa
7. Raiski, Korudon-trikoot
Naiselliset ja näyttävät trikoot, jotka on suunniteltu korostamaan sääriä kauniilla nyöriyksityiskohdilla, sopivat aktiiviseen urheiluun sekä vapaa-ajan käyttöön. Active Dry Fit Heavy Stretch -materiaali siirtää tehokkaasti kosteuden iholta, kankaan ulkouolelle.
Saatavana violetissa sekä mustassa värissä, koot: 34-44, R+38 – R+54, hinta 49,90 euroa

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa