Kylpymuotia ja arjen hemmottelua kotimaiselta Luin Livingiltä – isänpäivän parhaat lahjaideat

Pyyhkeitä käytetään päivittäin ja moni haluaisi viihtyä suihkun jälkeisessä tunnelmassa hieman pidempäänkin. Luin Livingin ydintuoteryhmä, pyyhkeet ja pyyheasusteet, tarjoavat koko perheelle useita kylpyasusteita, jotka toimivat pyyhkeinä ja joissa voi hyvällä mielellä viettää koko illan.

Luin Livingin Signature-pyyhemateriaalia ja kylpyasusteita on kehitetty pitkään

Kun ajatus hiuspyyhkeestä lähti elämään vuonna 2013 oli selvää, että materiaalin täytyy olla sellaista, joka toimii, kestää ja ennen kaikkea herättää asiakkaassa ylellisen oivalluksen. Mikään markkinoilla ollut materiaali ei brändille kelvannut sellaisenaan, vaan Luin Living lähti rohkeasti, vastoin kaikkia pienen aloittavan yrityksen oletuksia, kehittämään oman materiaalin.

Samalla Luin Living lähti myös ratkomaan arkisia kylpytilanteita, jotka voivat ärsyttävät käyttäjäänsä. Luotiin koko perheelle suunnattu laaja kylpyasuste-kategoria, jossa kiinnitettiin huomio markkinoilla olevien tuotteiden epäkäytännöllisiin seikkoihin, kuten pyyhkeiden yllä pysymiseen, kietaisupyyhkeiden kiinnitykseen sekä perinteisestä pyyhkeestä puuttuvaan rentoon oleskeluun suihkun jälkeen. ”Pyyhkeiden nepparikiinnitys oli muun muassa yksi asia, jota Suomessa kukaan ei vielä tuolloin ollut tuonut markkinoille tutkimustemme mukaan. Tänä päivänä useampikin tuotemerkki käyttää neppareita pyyhetuotteissa, joten olemme olleet tyytyväisiä siihen, että näinkin yksinkertainen asia lähti leviämään pitkän historian omaaviin kylpytuotteisiin.”, kertoo Mari Luodes, toinen yrityksen perustajista.

Tyylikästä ja rentoa kylpymuotia miehille – täsmätärpit isänpäivään

Lannepyyhe 
Tyylikäs ja miellyttävä miesten kietaisupyyhe, joka toimii täydellisesti pyyhkeenä ja jossa viihtyy vaikka koko illan. Materiaalina laadukas, imukykyinen sekä erittäin pehmeä 100% Signature-puuvillakangas. Reilu koko 60×150 cm. Aikaa kestävä ja kätevä nepparikiinnitys. Koko säädeltävissä neppareiden avulla, selästä joustava vyötärö. Sivulla iso tasku.

Kylpytakki 
Ylellisen muhkea ja pehmeä kylpytakki on modernia suomalaista designia isälle, joka rakastaa kotoilua. Materiaalina laadukas, imukykyinen sekä erittäin pehmeä 100% Signature-puuvillakangas. Selkämykseen kiinnitetty vyö ei pääse tipahtamaan matkasta. Materiaalin ylellisyys, harmoninen värimaailma sekä yksinkertainen design ripauksella metallihohtoa tuo hemmottelua jokaiselle isälle. Saatavilla 4 kokoa.

Grande Poncho 
Grande Poncho on rento vaihtoehto kylpytakille. Materiaalina laadukas, imukykyinen sekä erittäin pehmeä 100% Signature-puuvillakangas, joten ponchon voi heittää suoraan suihkusta päälle. Suurikokoinen huppu, taskut sekä nepparikiinnitykset molemmilla sivuilla tekevät käytöstä entistäkin rennompaa. Kokosuositus on M-XL, leveys 85cm, korkeus 100cm.

Cosy Tossut 
Muhkeat ja pehmeät jokaisen kotoilijan unelmatossut. Kestävät ja käytännölliset kylpytossut sopivat käytettäviksi myös kosteissa tiloissa. Tossut voi konepestä 40 asteessa sekä rumpukuivata miedolla lämmöllä.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan.

Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.Perinteisestä rannekellosta löytyy nykyään myös digiä, sillä monet urheilijat, pyöräilijät, retkeilijät sekä juoksijat käyttävät suorituksissa älykelloja. Älykelloja alkaa olemaan markkinoilla paljon, mutta Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello on vahva monella tapaan. Kannattaa tutustua eri kelloihin myymälässä ennen ostoa, että siinä on kaikki jutut mitä tarvitset. Tutustu samalla myös Garmin inReach Messenger laitteeseen, jolla voi lähettää viestejä verkon ulkopuolelta. Mikäli nämä aiheet eivät kiinnostaneet, niin miten olisi aihe uudesta StemDrop musiikkialustasta, jonka Samsung ja suosittu TikTok-alusta lanseeravat yhdessä.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen