Luo klassinen ja täydellinen vinyylin äänikokemus langattomasti Sonyn uudella PS-LX310BT-soittimella

Käytpä sitten läpi vanhoja albumeitasi tai kasvatat levykokoelmaasi uusilla julkaisuilla, voit siirtää vinyylit nykypäivään uuden Sony PS-LX310BT -soittimen kanssa. Sony fuusioi rakastetun vinyylin äänenlaadun tämän hetken mukavuuksiin ja joustavuuteen liittämällä langalliseen tai langattomaan laitteeseen.

Menneisyys yhdistyy tähän päivään

LX310BT tuo vinyylin lämpimän äänen mihin tahansa langattomaan kaiuttimeen, soundbariin tai kuulokkeisiin sisäänrakennetun BLUETOOTH®-lähettimen ansiosta. Laitteiden pariliitos on yksinkertaista käyttämällä erityistä BLUETOOTH®-painiketta, ja automaattisen toistotoiminnon ansiosta musiikki kuuluu heti viimeisestä pariksi yhdistetystä laitteesta, kun painetaan play-nappia. Yksinkertaisten käyttötoimintojen ansiosta kuka tahansa voi nauttia vinyylitason äänenlaadusta. Lisäksi levysoittimessa on myös äänikaapeli langallista yhteyttä varten.

LX310BT sallii erilaisia vahvistinvalintoja[1]. Tämä takaa laajan yhteensopivuuden käytettäessä erilaisia toistojärjestelmiä ja BLUETOOTH®-liitäntöjä äänenvoimakkuuden säätämiseen. Laitteessa on myös sisäänrakennettu phono-esivahvistin, joka voidaan valita käytettäväksi vahvistimilla, jotka tarjoavat vain linjatason.

Laadukasta soundia

LX310BT:ssä ääniteknologia ja laitteen rakenne on päivitetty, jotta vinyyli kuulostaa paremmin kuin koskaan. Soittimessa on alumiininen valurauta, joka tarjoaa erinomaisen äänitasapainon, ja uudelleen suunniteltu äänivarsi. Paksu ja tukeva pölysuoja takaa, että vinyylitason äänestä voi nauttia vielä pitkään.

Koe vinyylin uudelleentuleminen tyylillä

LX310BT:n ulkonäkö ja tuntuma on huolellisesti suunnitellun rakenteen ja laadun ansiota. Laitteessa on myös painikkeita intuitiiviseen käyttöön, mukaan lukien BLUETOOTH®-painike, jonka avulla voi helposti käynnistää, pysäyttää ja yhdistää laitteen.

PS-LX310BT on saatavilla huhtikuussa 2019


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen