Icepeakin kevät/kesä 2019 -mallistosta teknisiä ja toimivia tuotteita ulkoiluun säällä kuin säällä

Icepeakin uutuustuotteista on helppo poimia laadukas, myös korkeammat vaatimukset täyttävä varustus aktiiviselle ulkoilijalle.

Icepeakin tavoitteena on tehdä ulkoilusta hauskaa joka säällä. Keväällä ja kesällä olosuhteet voivat kuitenkin vaihdella radikaalisti, myrskypäivistä porottavaan aurinkoon. Icepeakin tuotteiden avulla voi kuitenkin nauttia ulkoilusta pukeutuen keveästi mutta silti suojaavasti. 

Helposti pakattavat asukokonaisuudet kesän matkoille

Yksi Icepeakin kevään ja kesän malliston kulmakiviä on helppous: esimerkiksi kesän matkoille niin kaupunkiin kuin patikointiin löytyy nopeasti helppo asukokonaisuus. 

– Icepeak tarjoaa esimerkiksi patikkaretkelle tarvittavan vaatesetin, ja kaikki tuotteet ovat pakattavissa pieneen tilaan repun pohjalle. Helpot pakkausohjeet on jopa printattu yhteen malliston t-paidoista. Lisäksi Quick Dry -tuotteet ovat malliston juttu, ja niistä saa rakennettua useita käytännöllisiä asukokonaisuuksia kesän retkille, Luhta Sportswearin markkinointipäällikkö Jenni Kuisma kertoo.

Suojaa vaativiin olosuhteisiin Icepeakin kevät/kesä -mallisto tarjoaa vaatteita, joiden joustavat istuvuudet, tekniset materiaalit ja huolella harkitut yksityiskohdat tukevat aktiivista ulkoilua. Esimerkiksi naisten softshell-takki hylkii vettä ja on tuulenpitävä, mutta silti hengittävä, jolloin sitä voi käyttää kevyessä urheilusuorituksessakin, puhumattakaan patikkaretkestä keväisessä luonnossa.

Huippu-urheilusta hyötyä tuotekehitykseen

Vuonna 1996 perustettu Icepeak on vahvassa nosteessa kansainvälisesti: merkkiä myydään 52 maassa ympäri maailman ja solminut useita huippu-urheilun sponsorointisopimuksia, mm. Suomen Olympiajoukkue, Leijonat sekä viimeisimpänä Norjan mäkihyppymaajoukkue. Icepeakille yhteistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada ammattilaisurheilijoilta arvokasta palautetta, jota hyödynnetään tuotekehityksessä.

Tuotetiedot:

Icepeak Sandy -softshell-takki naisille

A.W.S. EXTREME -takki täyttää aktiivisen ulkoilijan odotukset äärimmäisissäkin olosuhteissa. Rakenteelliset yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta. Miellyttävä ja toiminnallinen softshell-materiaali monipuoliseen ulkoiluun. Takki on vettä hylkivä ja tuulenpitävä. Hengittävä kangas viimeistelee täydellisen käyttömukavuuden. Kankaan vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot ovat 10 000 mm/5 000 mvp. Hengittävyyden ansiosta olo pysyy miellyttävänä kevyessä liikunnassa. Säädettävät hihansuut ja helma. Irrotettava huppu on säädettävissä. Useita vetoketjullisia taskuja. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus. Pidennetty takahelma on suojaava. Suositushinta 79,95 euroa.

Icepeak -collegetakki miehille

Takki on Antipilling-käsitelty, joka pitää tuotteen uudenveroisena ja nypyttömänä pitkään. Lyhyet hihat. Vetoketjulliset taskut. Suositushinta 64,95 euroa. 


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen