About You ottaa varaslähdön Black Friday myyntiin

PRE BLACK FRIDAY: Jopa -70% LISÄALE KAIKESTA

Tämä kampanja on voimassa 20.11.2022 (klo. 23:59) saakka. Kampanjan aikana takaamme jopa 70% ylimääräisen alennuksen valituille tuotteille. Alennusta ei makseta rahana. Myöskään jälkeenpäin tapahtuva hyvitys tai takaisinmaksu eivät ole mahdollisia. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin.

Black Friday totutti meidät aluksi elektroniikan ja kulutustavaroiden alennusmyynteihin – mutta nyt ne samat isot alennukset ovat saatavilla myös vaatteissa – kuten About You:lla.

Black Friday ei ole ihan vielä täällä, mutta ABOUT YOUlta löydät suosikkimuotiasi edulliseen hintaan ympäri vuoden! Tutustu alennettuun naisten muotiin ja osta vaatteita, kenkiä ja asusteita edullisesti. Miehet löytävät myös varmasti jotain omaan tyyliin sopivaa miesten alennettu muoti -kategoriasta. Tilaa ilmaisella toimituksella suoraan kotiisi jo tänään.

Black Friday 2022: 25. marraskuuta 2022

BLACK FRIDAY kutsuu tänäkin vuonna hintataistoon. Eksklusiiviset Black Friday -alennukset saavat hinnat laskemaan ja shoppailupulssin nousemaan! Mutta mikä onkaan BLACK FRIDAYN jättialennusten historia? ABOUT YOU paljastaa sen sinulle:

BLACK FRIDAY on lähtöisin Yhdysvalloista, ja sillä tarkoitetaan kiitospäivän jälkeistä päivää. Kiitospäivä on perhejuhla, joka on täynnä rakkautta ja johon kuuluu täytetty kalkkuna. Samalla se on myös sadonkorjuujuhla. Kiitospäivän jälkeinen perjantai on vapaapäivä, jota vietetään Yhdysvalloissa siirtymänä perinteiseen perheen yhteiseen viikonloppuun, sekä mahdollisuuteen ostaa ensimmäiset joululahjat – joulusesonki alkaa!

Trendi ei luonnollisestikaan jäänyt huomaamatta kaupoilta, ja ne halusivat isoilla alennuskampanjoillaan myydä mahdollisimman paljon. Monet liikkeet aukeavat alennuskampanjoineen ja erikoistarjouksineen BLACK FRIDAYna jo aamuviideltä. Innokkaimmat asiakkaat jonottavat jo yöllä tavaratalojen ovilla, jotta ehtisivät napata haluamansa erikoistarjoukset.

Verkkokaupan yleistymisen myötä kiitospäivää seuraavaa maanantaita on alettu viettää CYBER MONDAYna. Kun BLACK FRIDAYn tarjoukset oli suunniteltu kivijalkaliikkeitä silmällä pitäen, CYBER MONDAYn tarjoukset kohdistuivat verkkokauppoihin. Nykyään nämä päivät ovat kasvaneet yhteen ja muodostavat koko viikonlopun kestävän alennusmyynnin.

Mutta mistä alennusmyyntikampanja onkaan saanut ytimekkään nimensä?

BLACK FRIDAYn (suom. musta perjantai) nimen alkuperästä liikkuu monta erilaista teoriaa ja tarinaa – tässä on niistä kolme suosituinta:

  • Teoria 1: liikkeet täyttävät valtavat ihmisjoukot muodostivat mustalta näyttävän massan.
  • Teoria 2: alennusmyynnin avulla liikkeet pääsivät tappiollisista punaisista luvuista mustiin lukuihin plussan puolelle.
  • Teoria 3: suurten voittojen laskeminen sai kauppiaiden sormenpäät värjääntymään mustiksi.

Kaikki ovat yksimielisiä siitä, että kauppiaat tahkoavat voittoa ja me säästämme – hyvin pitkän pennin!

BLACK FRIDAY ja ABOUT YOU

Myös ABOUT YOU tarjoaa vastustamattomia BLACK FRIDAY -tarjouksia. Perjantaina 25. marraskuuta 2022 sinäkin voit hankkia muotia lyömättömään hintaan ja mikä parasta – voit tehdä sen helposti kotoasi! Vältä tupaten täysiä tavarataloja ja kyynärpäätaktiikkaa erikoistarjouksia metsästäessäsi. Tilaa mukavasti sohvaltasi käsin ja vältä pitkät jonot sovituskoppeihin ja kassoille. ABOUT YOUn BLACK FRIDAY -alesta löydät takit, hameet, housut ja paljon muuta – mutta vain niin kauan kuin tuotteita riittää! Käy nappaamassa itsellesi halutuimmat tarjoukset ennen kuin joku muu ehtii ennen sinua. Nauti joulunajan odotuksesta ABOUT YOU -verkkokaupassa. Tilaa tuotteet ilman toimituskuluja, maksa laskulla sekä hyödynnä 100 päivän palautusoikeus!


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa