Jotkut Chanelin asiakkaat käyttävät niin paljon rahaa, että brändi avaa heille erikoisliikkeitä

Huippuluokan muotitalot ovat aina pisteyttäneet varakkaita asiakkaitaan. Mutta viime aikoina tuotemerkit, kuten Chanel, ovat huolissaan siitä, että heidän tavallinen myymäläkokemuksensa ei ole tarpeeksi eksklusiivinen, ovat päättäneet tarjota suurimmille kuluttajilleen jotain uutta: kokonaisia yksityisiä kauppoja, jotta he voivat vaeltaa kaupassa rauhassa.

Nämä yksityiset putiikit, jotka on kutsuttu vain asiakaskunnan ylimmälle tasolle, avataan ensi vuonna ja ovat osa ranskalaisen talon pyrkimystä lisätä yksinoikeutta. Viime vuonna Chanel nosti käsilaukkujensa hintoja kolme kertaa ja nosti joitain tyylejä yli 10,000 XNUMX dollarin rajan. Chanelin laukut maksavat nyt keskimäärin 71% enemmän kuin ennen pandemiaa Jefferies-välittäjän mukaan.

Strategia näyttää toimivan. Linjat havaitaan säännöllisesti ulos putiikkiensa ovesta, ja viime vuonna Chanelin tulot nousivat 50% vuodesta 2020. Suurimmat luksusryhmät kautta linjan kohauttavat olkapäitään Ukrainan sodasta ja osakemarkkinoiden sulamisesta, mikä viittaa menojen kerrostumiseen varakkaiden ja pelkän varakkaiden massan välillä.

Selvyyden vuoksi, monissa luksusbrändien lippulaivamyymälöissä on jo köytetty ylin kerros tai yksityinen siipi, joka on vain VIP-henkilöiden käytettävissä, mutta laantuva pandemia lisää poikkeuksellisten kokemusten kysyntää. Uusi yksityinen putiikkistrategia rajaa myös jälleenmyyjät, jotka hyödyntävät vero- ja valuuttaeroja kääntääkseen tavaroita, ja todelliset asiakkaat, jotka rakastavat brändiä.

Nämä eksklusiiviset myymälät avataan ensin Aasiassa. Sen lisäksi, että suurin osa ylellisyyden tulevasta kasvusta on siellä, aasialaiset ostajat asettavat paljon korkeamman prioriteetin eksklusiiviselle ostokokemukselle,  tällä viikolla julkaistu Julius Baerin raportti havaitsi.

”Eurooppalaiset haluavat laadukkaan tuotteen, jolla on hyvät neuvot ja jälkihoito, kun taas aasialaiset ovat kiinnostuneempia eksklusiivisesta ostokokemuksesta”, se sanoi. ”Tämä saattaa selittää, miksi monet ylellisimmistä brändiputiikeista ovat nykyään Dubaissa tai Shanghaissa, eivät Lontoossa tai Milanossa.”

”Vain kutsutut kaupat” ovat kasvava trendi luksusmuodissa

Se ei myöskään ole vain Chanel. Viime joulukuussa Brunello Cucinelli avasi New Yorkiin vain ajanvarausmyymälän , tilan, joka on suunniteltu niin, että asiakkaat tuntevat astuvansa suunnittelijan kotiin. Samana vuonna Harrods, ylistetty brittiläinen tavaratalo, alkoi levittää ”Residence” -konseptejaan ympäri Kiinaa. Ensin Shanghaissa ja sitten Pekingissä avatut tilat ovat tiukasti kutsusta sen ylimmälle tasolle.

”En usko, että erittäin korkean nettovarallisuuden segmentti haluaa taistella tiensä ostoskeskukseen”, Harrodsin toimitusjohtaja Michael Ward sanoi tuolloin. ”He haluavat saada tämän kyvyn olla erilaisia, päästä yksityiseen kauppaansa ja tavata ystäviään.”

Mitä uutta ajatuksia tulevaisuuteen?

Monesti sitä etsii kaikkea kivaa uutta mielenkiintoista, mutta toisaalta myös tutut vanhat asiat voivat myös kiinnostaa – kuten sarjakuvat ja varsinkin piirroshahmot ja niiden esiintyminen kaikessa mahdollisessa – sitä käsitellään englanniksi ComicStyle sivustolla. Ja sarjakuvistahan voi sitten jatkaa suoraan koruihin ja niiden maailmoihin korutaivas-sivuston antimien kautta esimerkiksi opiskelemalla lisää platina aiheesta…. ja sittenhän kaiken seikkailun jälkeen voisi vaikka tilata julisteen omasta kuvasta….. tai kaverin kuvasta, vaikka joululahjaksi vai olisiko ajankohtaisemme lahja esimerkiksi Goretex– takki?. Ja aikuisille sitten yksinäistä iltaa ajatellen seksitarina luettavaksi.

Popverket.se kertoo naapurimaa Ruotsin pop-musiikin kuulumisista ruotsiksi – jos vaikka sattuisit haluamaan testata, miten se kouluruotsi riittää uutisten lukemiseen. Ja kun pop-kulttuurista puhutaan niin ei voi unohtaa jälleen syyskussa alkavaa Suomen Big Brotheria, viime vuoden Big Brother 2021 oli tietynlainen, mutta nyt BB 2022 on aivan jotain uutta.

Koska viimeksi olet käynyt Vihdissä, kenties jopa autokaupoilla? Me suosittelemme Vihdin Veikkoinkorvesta löytyvää Vihdin Autotaloa. Vihdin Autotalo on perheyritys, joka jatkaa eteenpäin kasvaen vuosivuodelta sekä automerkkiensä, että palveluvalikoimansa kautta. Vastaavasti Vihdin naapurista Lohjalta löytyy useampikin kauppa-alue, jotka ovat kehittymässä: aivan moottoritienkupeessa oleva Lempolan kauppapuisto ja Inkoon ja Hankoon suunnalla oleva Tynninharjun kauppa-alue.

Oletko muuten koiraihmisiä? Tiedätkö, mikä on vesihäntä? Vinkki: se liittyy koiriin ja kesään.

Tunnetko tai tiedätkö Suomen puolustusministerin? Millainen henkilö on Antti Kaikkonen.

Tulevaisuuteen pitää suhtautua aina vakavasti, joten myös taloudensuunnitelmat on hyviä pitää ajantasalla, ja jos olet kiinnostunut valuuttakaupasta niin dollarin kurssi ennuste kannattaa tarkistaa kaikessa valuuttakaupassa, sillä se vaikuttaa niin laajalti. Vai olisiko enemmänkin mielenkiintoa kryptovaluuttaan sijoittamisen mahdollisuuksien kautta? Mutta vanhakunnon osakesijoittaminen ja osakesäästäminen ovat myös hyviä opettelemisen kohteita, kun miettii omaan tulevaisuuden sijoitusportfoliota. Sitten kun sitä rahaa on säästössä niin ne halvat matkat eivät ole enää ainoita vaihtoehtoja omille lomamatkoille.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa